tank seviye hesaplama

ben bu sitede gerçekten çok basit sorularla da karşılaştım ama hiçkise için bişey bilmiyormuş bu da sorulur mu demedim.Denilmeyeceğini de düşünüyorum.Herkes bu sitede sıfırdan birseyler öğrenmek için de var. benim bişey bilip bilmediğim ile ilgili yorum yapmak da sana düşmez.yüksek ihtimalle sen bu dünyaya herşeyi bilerek geldin.

Kontrol ünitesi hakkında bilgi verilmemiş (S7 200-300-Logo-Simotion)?

kontrol ünitem BMS te kullanılan DDC modülüdür...

siemens plc lerde 10 v 27648 degerınde yakalıyorsun senın analog gırısten olctugun degerı bu sayıya bol 100 ıle carp sana oransal sonucu verecek

İnsanlara bir şey anlatılırken bu konularda hiç bir şey bilmiyormuş gibi anlatılmaz ki buda karşısındaki insanın iyiliği içindir. Çünkü burada anlatılan şeyi sen uygulamaya çalışıyorsun. En azından temel bilgin olması gerekirki yanlış bir şey yapmayasın. Burdaki insanlardanda sana çok detaylı bir açıklama yapılmasını bekleme. Çok güzel bir laf vardır bunu herkese tavsiye ederim. ''bilmeden bir şeyi yapmak hiç yapmamaktan daha tehlikelidir.'' benim için konu kapanmıştır.

konu açılmış bende bir soru soruyum arkadaşlar bizim işyerine 2 adet jeneratör var 800W*2=1600W lık bu jeneratörleri 8 tonluk mazot tankı ile besliyoruz Teksan marka Jeneratör şimdi depoda ne kadar mazot kaldıgnı ögrenmek istiyoruz depo silindirik şekilde hesaplama nasıl yapılabilir? Yada orya nasıl bir sistem kurmalıyız sayaç öneren bir kişi oldu ne kadar harcadıgnı ölçersin diyor ama sayaç kitlenir arızalanır ise mazot göndermez ve sisitem çöker bunu için daha farklı bir yol ne olabilir saglıklı bir ölçüm yapabilmek için ?

Forum istatistikleri

Konular
130,126
Kullanıcılar
453,199
Son üye
mosmanali01

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri