Elimdeki aküyü kullanmak istedim lambalar 9w şerit LED döşemeyi düşündüm 5m kadar ama lamba ya daha sıcak bakıyorumLambalar kaç watt?
Akünüz çok küçük. Bence lamba çalıştırma amacınız var ise aradan inverteri çıkarın. 12 volt led lambalardan kullanın. Daha uzun süre aydınlanırsınız
sayın hafız kardeşim, sen sıcak bakmaya devam et, kitapta yazar ki, "ben kullanasınız diye akıl verdim" aklın mantığın sınırlarını zorluyorsunuz. mucizeler sadece kitaplarda ve efsanelerde vardır. üretim ve tüketim denilen şeyler esfsanelerde yoktur, hele hele enerji depolama kavramı hiç yoktur. Elektrik ise tamamen matematik ve mantık tabanlıdır. dediğin (istediğin şeyler) olmaz değil olur, olur da kaç dakika dayanır ben bilemem. çünkü benim matemetağim bunlara yetmez....lamba ya daha sıcak bakıyorum
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim üstadımsayın hafız kardeşim, sen sıcak bakmaya devam et, kitapta yazar ki, "ben kullanasınız diye akıl verdim" aklın mantığın sınırlarını zorluyorsunuz. mucizeler sadece kitaplarda ve efsanelerde vardır. üretim ve tüketim denilen şeyler esfsanelerde yoktur, hele hele enerji depolama kavramı hiç yoktur. Elektrik ise tamamen matematik ve mantık tabanlıdır. dediğin (istediğin şeyler) olmaz değil olur, olur da kaç dakika dayanır ben bilemem. çünkü benim matemetağim bunlara yetmez....