h
Araba radyosundan söktüm 12v ile besleniyordu 19v 6 a bir adaptör var onla sorun çıkarmı
hobi için yapıyorsan çok güzel, ama amfi lazımsa kullanmak için yapıyorsan tavsiyem bit pazarları, hurdacılar, letgo, sahibinden gibi sitelerden eski kaliteli aux girişi olan teyp alıp keyfinize bakmanız.
Ben de çok heveslenmiştim, dışına kutu yapıp dijital ekran eklemeyi düşünmüştüm, arduino ile ton kontrol entegresi, usb okuyucu, bluetooth modül filan araştırmaları yapıyordum, sonra baktım ki her konuda orta iyi derece bir şeyler bilmek lazım ki iş yürüsün, arduino ile dijital ekran kullanmak, ton ses balans kontrol entegresini arduinoya bağlamak o kadar da kolay değil. Sonra gittim oto anfi-subwoofer alıp, amfiyi tamir ettim keyfime bakıyorum.
Elinizdeki entegrenin giriş voltajının zararlı olup olmayacagından bile emin olmadan bu işlere girişiyorsanız, harcayacagınız zaman ve emek ile alacağınız işin karşılığı denk düşmeyecektir.
Aklıma yeni geldi, artık ses, anfi kontrol, bluetooth usb modülleri çok uygun maliyetlere oldukça kaliteli olarak satılıyor, bunları da düşünebilirsiniz.