Teco İnverter


Öncelikle Harici çalıştırma yapabilmek için Kontrol kartı üzerinden SC klemensi ile 1 numaralı uç arasına anahtar buton ekleyiniz. Sonrasında Sn-04 parametresini 0001 yapmanız yeterli olacaktır. Bu Sn-04 parametresi hem çalıştırma hem frekans belirleme için kullanılmaktadır. Başka sorularınız olursa yardımcı olurum.

Saygılarımla...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
seyit 06 arkadaşım daha önceki mesajlara bakarsanız zaten sölediklerinizi yaptığımı görürsünüz
 
Anladığım kadarı ile bu cihazda katalog bilgilerinden baktım, belli güçlerde sınk source seçimi var eğer sizdeki cihazdada bu şekilde bir jumper veya switch varsa bunu kontrol etmelisiniz. Döküman ve katalog bilgilerine alttaki siteden ulaştım. Bu sınk source var ise 24v ile 24vg ölçmeniz gerekmektedir. 24v ölçemiyor iseniz harici inputlar dediğiniz gibi çalışmaz. iyi çalışmalar dilerim.

http://www.tecowestinghouse.com/drives/docs.aspx
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…