Teco servo motor nasıldır?

AhmetNuri

Üye
Katılım
19 Nis 2007
Mesajlar
179
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba bir proje için teko marka servo motor teklifi geldi. Hiç kullanmadığım bir ürün sizce nasıldır? Kullanan varmı? Özellik olarak delta yada enda ile karşılaştırılabilir mi?
 
Son düzenleme:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
teco servo sistem olarak 2 seri var. JSDA serisi akıllı servo dediğimiz seri hemen hemen delta ASD-A serisi ile aynıdır. Öbürü ise JSDE serisi dediğimiz dahili pozisyon , home özelliği olmayan düz seri , bu seride delta asd-b serisi ile hemen hemen aynıdır fakat teco jsde serisinde delta asd-b serisinden farklı olarak keypad bulunur. Linklerde özellikler mevcut. Kolay gelsin...

teco servo system ac servo drive motor JSDE series - teco inverter Türkiye

Teco JSDA serisi servo sürücü-motor -teco ac servo drive -servo motor - teco servo system Turkey

EMCEKARE

EMCEKARE
 
çok saol. bi sorum daha olacak, teco sürücüler için gürültü fazla oluyor filan dediler, böyle bir şey dikkatinizi çekti mi?
 
Benim dikkatimi çekmedi , stabil çalıştılar. Alakası olmamasına rağmen ben sisteme bir servoyu bağladıktan sonra autotuning yapıyorum.

Kolay gelsin...
 
banada diğer kullananlar hep olumlu cevap verdi. Delta dan daha ucuz mitsubishi temelli bir çözüm
 
arkadaşlar elimde mokon marka servo var sizce nasıl motor bunlar
 
Sayın arkadaşlar eksik ve yanlış bilgi vermemek için düzeltme yapıyorum. Teco marka 2 seri A ve E serisi servo sürücüsü vardır. Bu iki sürücüdede dahili pozisyonlama (16 farklı) ve homing özelliği vardır. Aralarındaki fark; giriş çıkış sayıları farklıdır. E serisinde dahili frenleme direnci yoktur. Ayrıntılı sorusu olanlar her konuda danışabilir. Saygılarımla...
 
Selam,

Teco'nun Delta'ya karşılık gelen sürücülerinin fiyatlarını reel rakamlar üzerinden karşılaştırabilir misiniz? Mesela Delta'da x ürününün karşılığı Teco'da y ürünü, x'in fiyatı şu kadardır y'nin fiyatı şu kadardır şeklinde.

Analyzer
 
şöyle aslında bir başden fiyat alsan daha iyi. bunları emcekare getiriyor. e serisi delta nın b serisine karşılık geliyor fiyatları delta b den biraz fazla. ama deltadan farklı olarak motorlar 220 v ve sürücüde key pat var. a serisine karşılık a sersi var. onun kullanmadım.
 
kendi müşteri hizmetlerini ararsan yada kataloglarını incelersen daha çok bilgi sahibi olursun gibime geliyor hem aklındaki sorularıda sorabilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,827
Mesajlar
920,805
Kullanıcılar
450,915
Son üye
snapthreads

Yeni konular

Geri
Üst