Chesser_7
Üye
Komşunla iyi geçin derim. Anteni senin balkona takmadıysa sana ne zararı var?hemen hemen hepsini kapatmanız lazım yada çanağı biraz oynatın ayardan çıksın.
Komşunla iyi geçin derim. Anteni senin balkona takmadıysa sana ne zararı var?hemen hemen hepsini kapatmanız lazım yada çanağı biraz oynatın ayardan çıksın.
sen şakamısın ne istiyorsun milletin çanağından birde deli gibi akıl vermiş akıllının biriKomşum balkonuma doğru anten yaktırdığı için Çanak antenin çekmesini istemiyorum önüne ne koyabilirimde çekmez?
Teşekkür ederim sabotaj yapınca tartışma oluyor komşum balkonuma doğru çanak anten taktırdıda ben çekmesini engellemek istiyorum anten boyunca kapatmalımıyım önünü bir kısmını kapatsam yeterli midir?
Bence yerinde kalsın. Komşun sıkıntılı biriyse çanağı takacağı yer belliKomşum balkonuma doğru anten yaktırdığı için Çanak antenin çekmesini istemiyorum önüne ne koyabilirimde çekmez?
Teşekkür ederim sabotaj yapınca tartışma oluyor komşum balkonuma doğru çanak anten taktırdıda ben çekmesini engellemek istiyorum anten boyunca kapatmalımıyım önünü bir kısmını kapatsam yeterli midir?
maalesef voltajı ölçebilecek deneyime sahip değilim