Evet diğer uydu alıcısı kapatılınca sorun başlıyor. Lnb de sorun olabilir dedi bir arkadaşım. Sanırım lnb yi değiştireceğim
Ne gibi arızalar, nereden kaynaklı çıkabilir birkaç örnek verebilir misiniz?Tek Çanak Anten kablosundan iki uydu alıcısı çalıştırırsanız cihazlar zarar görebilir ve yayınlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
https://www.kayrateknik.com/izmir/uydu-canak-ariza-servis-torbali-0555-149-61-63/28
Ne gibi arızalar, nereden kaynaklı çıkabilir birkaç örnek verebilir misiniz?
Ben de kendi evimde uzun süredir kullandım sorumun muhatabından cevap bekledim, sadece reklam mı yapıyor yoksa bilgi sahibi mi görmek adına.Ne gibi arızalar, nereden kaynaklı çıkabilir birkaç örnek verebilir misiniz?
Tek LNB ile iki uydu alıcı çalıştırmanın hiç bir zararı olmaz iki yıldır mutfaktaki tv bu şekilde kullanıyorum. Tek sorun bir TV'de dikey polarizasyonlu bir kanal açıkken diğer TV'de yatay polarizasyon açamazsınız bunun dışında sorunsuz işliyor.
Biz kullanıcı değiliz biz bu işi yapıyoruz meslek olarak hiçbir müşterimize paralel bağlantıyı önermiyoruz çok ısrar ederse çıkabilecek sorunları anlatıp öyle bağlantıyı yapıyor ve sorumluluk almıyoruz.Ne gibi arızalar, nereden kaynaklı çıkabilir birkaç örnek verebilir misiniz?
Tek LNB ile iki uydu alıcı çalıştırmanın hiç bir zararı olmaz iki yıldır mutfaktaki tv bu şekilde kullanıyorum. Tek sorun bir TV'de dikey polarizasyonlu bir kanal açıkken diğer TV'de yatay polarizasyon açamazsınız bunun dışında sorunsuz işliyor.