bende zaman rölesi ile bir adet röle cektirip onun kontaklarını kullanırsınzı diye dusunmustum yanı cozumu bole bula bilirsiniz
Soruya yönelik cevaben bir şey çiziyorsanız, zaman rölesi ile bir röle çektirip kontak sayısını çoğaltıp, bunu çizime aktarmak zor olmasa gerek. "Düşünmüştüm" ne demek?
Mesajınızı yayınlarken çizimde sembolik olarak belirtmediğiniz ayrıntıları, soruyu soran kişiye hitaben;
Klasik zaman rölesi ile bu devreyi yapacak olursanız, zaman rölesi ile 1 adet röle çektirip kontak sayısını çoğaltmalısınız diye yazmalısınız. Göndermiş olduğunuz çizimin altında hiç bir açıklama yok.
Siz çiziminizi yayınladığınız tarih ve saatte ben konuya dahil değildim, bazen haftalarca foruma girmediğim oluyor, sırf çizimdeki hatayı ifade ettim diye, röle çözümünü benim düşünmemi ve düzeltmemi ima etmeniz ilginç. Siz enerjinizi bana tavsiye vermek yerine harcamayın, sizin tarafınızdan hiç bir tavsiyeye ihtiyacım yok.
Soruyu soran kişi ben olmadığım için çiziminiz benim hiç bir işime yaramıyor, zaten alternatif farklı bir yöntemi paylaştım, bu durum zaman rölesinin, röle yardımıyla kontak sayısını çoğaltmayı bilmediğim algısını sizde yaratmasın.
Çözüm önerilerinizi bana değil, konuyu açan kişi için, detayları çiziminizle beraber yazmalısınız.
Sonuçta her konu yarın başka birilerine faydalı olması açısından, forumda arşiv olarak tutuluyor, konuyu takip edecek diğer kişilerin bilgi ve birikimini göz önünde bulundurmalısınız.