anilciftci2
Üye
Arkadaslar merhaba yeni mezun oldugum icin yardiminiza ihtiyacim var. Elektrik elktronik muh. mezunuyum OSB de calismaya basladim epdk nin izniyle elektrik dagitim hakkini almislar. Onceden muhendislik hizmetini smm olarak aliyorlarmis, artik benim yapmami istiyorlar. Sorum su olacak simdi ben mezun olur olmaz emodan 1kv alti ustu belgemi transkript vererek onaylattim ardindan yg isletme sorumlulugu belgesi aldim ardindan topraklama belgemide aldim. Simdi bana teknik uygulama sorumlulugun varmi diye sorup duruyolar bence kendileride tam ne anlama geldigini bilmiyorlar. Burda isleyen bi duzen var calisanlarin hepsi teknisyen ekat belgelri var ve en az 15 yillik tecrubeli bi ekip. Saolsunlar bana bi kardes gibi yaklasip tum teknik bilgilerini aktariyorlar ama is belge kayit kuyut dedimi kaliyor. Simdi benm yonetime ne cevap vermem gerekiyor ben bu sorumlulugu ustlenebiliyormuyum yoksa almam gereken sertifika belgeler varmi. Sorum size acemice ve komik gelmis olabilir yeni mezun olmam sebebiyle anlayisla karsilayip cevp vereceginizden supem yok. Malesef okulda bunlari ogretmediler keske piyasayada bizi adapte edebilselerdi. Simdiden tesekkurler.