Telefon önerisi

Ben Blackberry'ciyim :) Tam olarak telefondan beklentilerinizi yazarsanız daha iyi bilgi verebilirim.

alem mersine gıder ben tersıne gıderım :)) turkcell t 50 aldım iki ay oldu sanırım telefondan memnunum hiçkimse beğenmiyor ama resım konusunda sony z2 ıle karşılaştırdım resım gayet net menusu bıraz karmaşik oda bızım yaşlılığımızdan:) internet çok hızlı videolarda hiç donma olmadı gormedım daha doğrusu

Sağlamlığı önemli tabi. Ram 1 gb bana yetmez diye düşünüyorum.En az 1.5 olabilir. Büyük olması o kadar da önemli değil boyut olarak. Genel itibariyle internete girebileceğim,video,film vs.izleyebileceğim, oyuın oynayabileceğim bir telefon olsa yeter:)

T50 yi incelemiştim ben bir arkadaşımdan. Güzel telefon yabana atılamaz yani:) Menüsü bana da biraz karışık geldi hangi uygulama nerde pek çözememiştim:)

Sağlamlığı önemli tabi. Ram 1 gb bana yetmez diye düşünüyorum.En az 1.5 olabilir. Büyük olması o kadar da önemli değil boyut olarak. Genel itibariyle internete girebileceğim,video,film vs.izleyebileceğim, oyuın oynayabileceğim bir telefon olsa yeter:)

Öncelikle bir fiyat aralığı seçebilirseniz daha net cevaplar verebiliriz. Bununla beraber 1GB Ram neden yetmez onu tam çözemedim. İşletim sistemine göre bu durum değişebilir. Tam olarak cihazda yapacaklarınızı da yazabilirseniz. Örneğin video film izlemek isterim demişsiniz ama Ekran çok büyük olması önemli değil demişsiniz ,bunlar tezat şeyler :) Bununla beraber haber okurum ,sosyal ağ ve tarayıcı performansı bana yeter mi diyorsunuz yoksa ben türlü uygulamalar indiririm ,oyun performansı olsun telefonda bol bol oyun oynarım vs mi diyorsunuz ,bu gibi 1-2 detay alabilirsem öneri de bulunacağım :)

samsung s5300 ilk çiktığında almiştım bozulma nedır bılmıyor ama çok yavaş arama yapcam tuşluyorum bekletiyor bu benı bıktırdı kullanışı Ekran kuçuk tuş takımını kullanırken hata payı çok yüksek velhasılı bozamadım yedek tel olarak kullanıyorum ikinci el satsam iyide para verıyorlar ama zamanında ıyı para verdığım için kıyamıyorum:) en ufak çizik filan yok netten bakıyorum ikinci el 150-200 telefoncu 250 verdı vermedim yenısı 300 tl ye duşmuş:))

Öncelikli iphone, yoksa Windows phone tavsiye ederim. lumia 525 bak özellikle 525 i şiddetle tavsiye ederim..

Androidin ömrü en fazla 2 yıl, hangisi olursa olsun.

Öncelikle bir fiyat aralığı seçebilirseniz daha net cevaplar verebiliriz. Bununla beraber 1GB Ram neden yetmez onu tam çözemedim. İşletim sistemine göre bu durum değişebilir. Tam olarak cihazda yapacaklarınızı da yazabilirseniz. Örneğin video film izlemek isterim demişsiniz ama Ekran çok büyük olması önemli değil demişsiniz ,bunlar tezat şeyler :) Bununla beraber haber okurum ,sosyal ağ ve tarayıcı performansı bana yeter mi diyorsunuz yoksa ben türlü uygulamalar indiririm ,oyun performansı olsun telefonda bol bol oyun oynarım vs mi diyorsunuz ,bu gibi 1-2 detay alabilirsem öneri de bulunacağım :)

800-900 tl civarı fiyat aralığı olarak düşünüyorum. 1 gb Ram uygulama indireceğim için telefonu kasar diye düşündüğümden az buluyorum. Daha çok internete girmek, oyunlar,programlar indirmek benim için en çok kullanacağım şeyler olacak. Çok büyük ekrandan kastım 5.5-6 inç olmaması:) 5 inç film benzeri şeyler için yeterli olacaktır. Hızı da ö nemli tabi bu arada.

Çok mu şey istedim:)

galaxy s4 mini yi inceleyebilirsiniz.istediginiz özellkiler mevcut.
eger internet üzerinden almayı düşünüyorsanız - ki fiyatları piyasadan çok daha düşüktür- lg g2 yi inceleyin.şu anda onu kullanıyorum.tek kelimeyle harika bir cihaz.
bunun dışında discovery 2 , galaxy mega ,lg g2 mini de tercih edilebilecek cihazlar arasındadır.

800-900 tl civarı fiyat aralığı olarak düşünüyorum. 1 gb Ram uygulama indireceğim için telefonu kasar diye düşündüğümden az buluyorum. Daha çok internete girmek, oyunlar,programlar indirmek benim için en çok kullanacağım şeyler olacak. Çok büyük ekrandan kastım 5.5-6 inç olmaması:) 5 inç film benzeri şeyler için yeterli olacaktır. Hızı da ö nemli tabi bu arada.

Çok mu şey istedim:)

Çok şey istemediniz ama fiyatı az daha yukarı çekerseniz daha iyi olacaktır :) Şimdi android cihazların ios yani apple cihazları kadar uzun süre stabil kalmadığı doğrudur ancak eskisi gibi bu iş 1 seneyle sınırlanmıyor ;) O sebepten ki oyunu 2.plana atarsanız bir çok uygulama ve film-internet işleriniz için Samsung S3 bile size yeter ,bana sorarsanız da LG G2 ya da Samsung Galay S4 'e bakmanız. iPhone 5S sizi çok uzun süre götürür ama 2.elini bile en aşağı alacağınız fiyat 1600 ,oda temizini bulmak mesele. iPhone 5'te işinizi fazlasıyla görür ama onu da 2.el ancak bu fiyatlara temin edebilirsiniz. Nokia Lumia 'ları kullananlarda memnun ancak marketi sizi android ya da ios kadar tatmin etmez ;) Sizin yerinizde olsam ki bende telefona çok para vermeyi seven biri değilim ,alırdım bir tane G2 ya da S4 ,en az 2 sene tıkır tıkır kullanırsınız. Bu teknolojiye yetişmek zor elbet bir yerden sonra beni değiştir diyecek ama onlarca oyun,uygulama yükler ,dizi-film bakar ve takip edersiniz içiniz rahat olsun. Şarj konusunu biliyorsunuzdur umarım ,en fazla 1 gün bu cihazlarda :)

Forum istatistikleri

Konular
129,835
Kullanıcılar
452,663
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri