Sağlamlığı önemli tabi. Ram 1 gb bana yetmez diye düşünüyorum.En az 1.5 olabilir. Büyük olması o kadar da önemli değil boyut olarak. Genel itibariyle internete girebileceğim,video,film vs.izleyebileceğim, oyuın oynayabileceğim bir telefon olsa yeter
Öncelikle bir fiyat aralığı seçebilirseniz daha net cevaplar verebiliriz. Bununla beraber 1GB Ram neden yetmez onu tam çözemedim. İşletim sistemine göre bu durum değişebilir. Tam olarak cihazda yapacaklarınızı da yazabilirseniz. Örneğin video film izlemek isterim demişsiniz ama Ekran çok büyük olması önemli değil demişsiniz ,bunlar tezat şeyler Bununla beraber haber okurum ,sosyal ağ ve tarayıcı performansı bana yeter mi diyorsunuz yoksa ben türlü uygulamalar indiririm ,oyun performansı olsun telefonda bol bol oyun oynarım vs mi diyorsunuz ,bu gibi 1-2 detay alabilirsem öneri de bulunacağım
800-900 tl civarı fiyat aralığı olarak düşünüyorum. 1 gb Ram uygulama indireceğim için telefonu kasar diye düşündüğümden az buluyorum. Daha çok internete girmek, oyunlar,programlar indirmek benim için en çok kullanacağım şeyler olacak. Çok büyük ekrandan kastım 5.5-6 inç olmaması 5 inç film benzeri şeyler için yeterli olacaktır. Hızı da ö nemli tabi bu arada.
Çok mu şey istedim