Telefon Direğinden Gelen Kabloyu İnce telle Ek

sanırım bahsettiğiniz parçanın adı "krone" diye adlandırılıyor.Bence gene de siz ona güvenmeyip eve gelen kabloyu değiştirme şansınız varsa değiştirin.O ipekli kablolar biraz sorunlu oluyor çünkü.İlerde tekrar sorun yaşayabilirsiniz.

kablo ipekli değil.üstünde kalın çelik tel var.gergin durması için.akşam internet tekrar 1 kere gidip geldi.ttneti tekrar arayacağım.artık topu onlara atacağım tekrar.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
internet gittiğinde modeminizde ki "dsl" ışığıda sönüyormu:?
modem yazılımından kaynaklanan bir sorun da olabilir.forumda aratırsanız bu tür sorunla karşılaşan bir kaç arkadaş vardı.
modeminiz airties rt serisi ise yazılım güncellemeyi deneyin birde
 
huseyın arkadasım adsl problemlerınde ttnet arızaya bıldırmenız sızın menfaatınıze olur.sorun evınıze gelen kabloda da olabılır.o nedenle gelıp olcum yapılması sızın ıcın daha dogru olacaktır.
 
arkadaşlar şu anda en iyi ek yöntemi ek boncukları ama kronelerde olur bu arada kroneler ek aparatı deyil telefon hatlarının dagıtımı icin kullanılan aparatlardır bu işde yeniyim ama bu konuda biraz iyiyim kendim ce:D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,839
Mesajlar
920,897
Kullanıcılar
450,935
Son üye
oqzknt

Yeni konular

Geri
Üst