Telefon tavsiyesi

Asusun telefonları güzel oluyor onlara bakabilirsiniz güncellemele yönünden nexus öneririm ama bana kalırsa kesinlikle xiaomi

Eger gucunuz varsa note 5 alin.cok iyi cihaz.alamiyorsaniz daha uygun olarak lg g3 alinabilir.samsung a5 de iyidir.nexus 5 i de siddetle tavsiye ederim

Eger gucunuz varsa note 5 alin.cok iyi cihaz.alamiyorsaniz daha uygun olarak lg g3 alinabilir.samsung a5 de iyidir.nexus 5 i de siddetle tavsiye ederim
samsung un bilgisayarda çok iyi olduğunu düşünüyorum. eski telefonlarda çok kötüydü samsung.
şimdi akıllı telefon çıkınca bilgisayar teknolojisi ile yine başarı sağlar diye düşünmüştüm ama bence yine işin içinde telefon olduğu için (çok satsa da) telefonları kaliteli değil.
diğer söylediğiniz marka ve modelleri değerlendireceğim.

Ek olarak şöyle bi taviyede bulunayim.
Shiftdelete.net diye bi sie var.yerli bi site.neredeyse butun telefonlarin incelemesini yapiyorlar.bi bakin faydasi olur

Ek olarak şöyle bi taviyede bulunayim.
Shiftdelete.net diye bi sie var.yerli bi site.neredeyse butun telefonlarin incelemesini yapiyorlar.bi bakin faydasi olur
Teşekkür ederim. Siteyi de inceleyecegim öyleyse

Ben asus zenfone 2 laser aldım şu lg g3 üçün özellikleri yarı fiyatına var gibi iyice karşılaştır tabi, 5,5 ekran 740 TL ye aldım, tekno mağazalara git yakından gör incele netten en uygun fiyata ara.

Forum istatistikleri

Konular
130,305
Kullanıcılar
453,568
Son üye
mertr1907

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri