Telefon tavsiyesi

Nokıa lumıa çağ atlatı desenız yerıdır.Wndows 10 işetim isitemıne gecdi çoğu modelı.Bende, lumıa 1320 vardı, düşürdüm ekranı catlattım 300 tl yenılendı.elden cıkardım.Şimdi lumıa 830 var.Tavsıye ederım.Fıatlarıda düşmüş.
Şubat ayında 950 modellerı gelecek ama, 2000 tl de yukarda.

Bir çok insan telefonda windows işletim sistemi dendiğine ağız büker ama bende de lumia 520 vardı gerçekten iyi telefon. Yeni serileri elbetteki daha iyidir. Şantiyeci olduğumuz için lüks telefon almak istemedim iş icabı hem sahada hemde masabaşındayım. GeneralMobile Android one aldım alırken tedirgindim ama şuan çok memnunum hiç problem yaşamadım.

Bir çok insan telefonda windows işletim sistemi dendiğine ağız büker ama bende de lumia 520 vardı gerçekten iyi telefon. Yeni serileri elbetteki daha iyidir. Şantiyeci olduğumuz için lüks telefon almak istemedim iş icabı hem sahada hemde masabaşındayım. GeneralMobile Android one aldım alırken tedirgindim ama şuan çok memnunum hiç problem yaşamadım.
Masada birakmaya ayri telefon santiyeue götürür ken ayri telefon lazim o zaman sana ;)

Darbeye dayanıklı su toz geçirmez dokunmatik modellerimiz mevcut çin işi kesinlikle değil :D Size bundan lazım
Cat-B15Q.jpg

fiyat performans olarak lenovo / asus / huawei tavsiye ederim.
sırf markası için aynı özellikteki cihazları 2-3 kat pahalı satıyorlar.
şu siteden karşılaştrıma yapabilirsin.
www.kiyas.la

Bende Lumia 620 var ; 350 liraya aldım bir sene önce ; çok acayipte memnunum ; sadece fotoğraf performansı benim gibi fotoğraf işine zamanında baya kafa patlatmış biri için pek yeterli değil.

Meslek sahibi insanların,bazı bilgileri yanında taşıyabilmesi için," play stor " daki programlardan mutlaka
yararlanması gerekir.Yararlanılacak programların,telefonun diğer fonksiyonlarını etkilememesi için,RAM
vs. özelliklerin baştan seçilmesinde yarar var.Bu konu ile ilgili olarak,Samsung S3 ü,S5 ile değiştirmek zo-
runda kaldım.

Forum istatistikleri

Konular
130,305
Kullanıcılar
453,568
Son üye
mertr1907

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri