Terasaki Şalter

registry_x

Üye
Katılım
12 Eki 2012
Mesajlar
13
Puanları
1
Arkadaşlar Tesaki Tempower AT-25 2500A şalter arıyorum. Internetten araştırdım ancak bulduğum sitelerden henüz bir sonuç alamadım. Nereden bulabileceğim hakkında fikri olan var mıdır?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Peki bu model şalterden (amper farklı olabilir) kullanan da mı yok acaba? Bir kaç teknik bilgi verebilecek olan? Açma kapama ömrü nedir? Sizdeki kaç yıldır çalışıyor, hiç sorun çıkarı mı? vs.
 
hoca bunu buluruz ama çok pahalı neden bunda ısrar ediyorsunuz özel sebebi varmı ? gemide falanmı . bu şalter çok iyi bir şalterdir ama türkiyeye girişi bayağı eskidir . sizdekide sanırım 12 yıldan fazla dır çünki en son japon yeni karşısında lira değer kaybettiği zaman dan beri türkiyueye girmiyor bu marka sadece bazı ekipmanlarda çıkıyor . örneğin cumminsin marin jeneratörlerinde holec marka dinamik upslerin kumandasında yıllar önce ilkk gelen mitsubishi jeneratörlerde yazmazaki mazak cns tezgahlarında nasdiren çıkar .
çalışması siemensle aynıdır . normal şalter çalışma mantığından farklı değildir
 
Bunlar binada jeneratör yük şalteri olarak 98 yılından beri çalışıyor. Set 1, Set2 ve kuplaj. Biz bir yedek bulundurmak istiyoruz. Hocam nereden sorabileceğimi belirtirsen çok memnun olurum. Sizce sıfır bulabilir miyim hala, yoksa bahsettiğiniz ikinci el midir? Sağolasın.
 
sıfırını japonyadan ge5irtirsiniz sıkıntı yok ama sizizn modelle çok değişik ama haddim değilde terasaki olmak zorunda değil ki siemenste olu abbde olur bozulanın yerine sadece mekanik kilit çalışmaz hepsi o
bir arkadaşa sorayım onlar japonyadan getiriyorlar bunları. yurtiçinde 0 yok zaten yurt dışından 2. el malzemede gelmesi yasak sadece özel izine bağlı cevaop alınca yazarım size
 
Haklısın bir de muadilini araştırayım. Çok teşekkürler fikir verdiğin için arkadaşım, sağolasın.
 
hocam bizizm marincilere sordum bunlarda sıkıntı yokmuş onlar gemide sigorta gereği aynı malzemeyi kullanmak zorunda olduklarından kullanıyorlarmış avrupada rusyada her yerde ofisleri varmiı ama bugun telle kontak kuramıyorlar siz daha sonra deneyin Terasaki Electric Europe CO. LTD. bir yanlışınız olacak kesin cevap veriyorlarmış
 
Ben Türkiyede bir kaç firmayla görüşüp bulamayınca direk Osaka'ya mail atmıştım. Bir de böyle deneyeyim. Çok teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,843
Mesajlar
920,919
Kullanıcılar
450,940
Son üye
ranakaraca05

Yeni konular

Geri
Üst