termesifon sorunu

değerli arkadaşlar su kesintisinden sonra tekrar suyun gelmesiyle benim termosifon su koyverdi.içinden su akmaya başladı. ne olabilir saygılarımla..

suyun kesilip gelmesiyle alakası olacağını sanmıyorum. Tahminim kazanda çatlak olduğu yönünde ama inşallah yoktur. Bu arada marka nedir. Eğer aristonsa bu tür bir arıza yapabiliyor.

Kaç yıldır kullanıyorsunuz bu termosifonu acaba, kazanların heryıl bakım görmesi şart, içerisinde biriken kireç vb.. birde basınç sibobundanda kaçırıyor olabilir. Kaçağın suyun kesilip gelmesinden kasıt şu olmuş olabilir; ilk basınç yükselmesinde kazanın en hassas noktasından kacak yapar. Rezistansın çevresindende kaçma ihtimali yüksek alt kapağını bir sök bak istersen birde bağlantı rekorlarını kontrol et kolay gelsin .Saygılar

arkadasım geçenlerde benım basımada aynı olay denk geldı. Şohben arızasına elektrık gelmıyor dıye gıttım ıçınden su akıyordu, ıçerısene baktıgımda dıyafram çatlamıştı.Kaç yıllık şohben dıye sordugumda 5 yıllık dedıler ,bende zamanını doldurmuş yenısını alırsan karlı çıkarsın dedım. inşallah sana bır yararım dokunmuştur kolay gelsın..

değerli dostlar verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim .termosifon arçelik marka.rezitans çevresinden su akmıyordu su iç taraftan izalasyonun içinden geliyordu. ama tank çatlamıştı. saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…