tesisat arızası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madde 53- Aydınlatma Aygıtları Ve Bunlara Ait Donanımlar

a) Genel

a.1- Aydınlatma tesislerinde yürürlükteki standartlara uygun aydınlatma aygıtları (armatürler) ve donanımlar kullanılacaktır.

a.2- Aydınlatma tesislerinde 250 V' dan yüksek şebeke gerilimi kullanılmayacaktır.

a.3- Anahtardan geçerek duya gelen faz iletkeni her zaman duyun iç (orta) kontağına bağlanacaktır. Ters bağlama belirlenirse tesise elektrik verilmez.

SENDE BİRŞEY YOKKİ İSPATI OLSUN ANCA ÖYLE KONU KONU ARAR DURURSUN :D BUDA SANA KAPAK OLSUN. BEN ÇIKIYORUM SENDE DERSİNE ÇALIŞ UKALA TALEBE :D

Hala Yönetmelik Diyor Denyo.:D
Bu Demektirki Bu Günkü Yönetmelik Dışında Bir İşle Karşılaşdığında Şapa Oturacaksın :)
Aynen Vaviyendeki Arıza Bulma Yöntemin Gibi :)

Ben Yapmak İstemedim Ama Madem Kapak Lazım Sana Buyur. Hemde Olmaz Dediğin Şeyi Bu Forumda Baktığım Örnekleri;
1
merhaba arkadasimin biri gecen gunlerde faz notrlu vaviyen anahtar oldugunu soyledi sordum bunun avantaji varmi dedim pek fazla birsey soylemedi bu faz notrlu vaviyen anahtarin diger vaviyen anahtarlardan farki nedir sizce

2
normal vaiyen anahtar tesisatın da anatardan anahtara 2 adet kablo çekmek zorundasınız . faz ve nötürlü vavyenlerde sade bi kablo çekeceksiniz yani tek kablo lamba daki iki kablonu 1 ini bir anahtar diğerini diğer anhtara ve faz nötürleri de anatarlara indirdiğin zaman tamadır ama faz faza yada nötür nötüre gelmesin lamba yanmaz bu kadar .... aslın da pek bir espirisi yok ve bilmyeni çok şaşırtır ....asıl olandan şaşmamak lazım...

Örnek Çok Vakit Yok
Hayatın Öğrettiği Olmaz Olmaz Demeyeceksin.
Bu Memlekette Faz Nötürlü Vaviyen !!!! YA-PIL-DI !!!!

Bu Konuyu Açan Üyenin Uzmana Yazdığı Son Yazı.

Yaşınıza hürmeten küçümser tavırlarınıza sizin düzeyinizde cevap vermeyeceğim,bu siteye de asla girmem bundan sonra.

İşte Foruma Uzman Katkısı Buna Derler :D

Süper ligde oyun kurallarına göre oynanır koçum sen kuralsız kitapsız normsuz iş yaparsan anca mahalle aralarında maç yaparsın :D Sana mahalle arası maçlarında başarılar dilerim :D senin katkında anca mahallendekileri sevindirir:D
Senin yaptığın bağlantıları bizde vasıfsız ama ben elektrikçiyim diye piyasada dolaşan şarlatanlar yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
130,631
Kullanıcılar
454,181
Son üye
Fatih Yalçınkaya

Yeni konular

Geri