tesisat arızası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir savunmaya geçtinki görende bu devrenin mucidisin sanır :) Muhattap olma o zaman arkadaş sizi çalışan ama yönetmeliklere aykırı devrelerle başbaşa bırakıyorum.

BEYLER hiç ama hiç yakışmıyor. Sanaatkar ve esnaf adam olarak sızlere ortamı germenin ne anlamı var şimdi deyil mi?

Sende Sanki Dün Bu Memlekete Gelmiş Gibi Herşeyi Yeni Görmüş Gibi Oha Olmuş Gibisin.
Henüz Toprak Hattının Sadece Banyo ve Mutfakta Var Olan Belki Binlerce Konut Var.
Mevzu Vavieni Öylemi Yapalım Böylemi Yapalım Değildi Farklı Yerlere Çekme.
Çizdiğim Devre Benim İcadım Değil Ama Defalarca Karşılaştım. Makinam Yokdu Dolaysıyla Foto Da Yok.
Hoş Olsa Kaç Yazar Fazın Nötrün Resmi Mi Olurmuş :D Adam Olmak Çok Çok Önemli

Sen önce yönetmelikleri ve normları öğren ondan sonra bir tane fotoğraf makinası al sonrada adam ol :D
Nerde yaşıyorsun sen tanzanyada falan mı? defalarca karşılaşmışsın o salak devreyle :D

Sen önce yönetmelikleri ve normları öğren ondan sonra bir tane fotoğraf makinası al sonrada adam ol :D
Nerde yaşıyorsun sen tanzanyada falan mı? defalarca karşılaşmışsın o salak devreyle :D
Ya İsterse Silsinler.
Sen Ne Öküz Adamsın
Sen zaten hiç bir şey deme :D yazdıkça batıyorsun :D
Sana Öyle Geliyor. Çizdik Nasıl Olduğunu. Vavien Devre Çalışır Bu Şekilde
Senin Bunaklık Halleri Heralde :)
Nasıl Bilemem Diye Hayıflanıyosun Sanırım. Ama Öğrenmenin Yaşı Yok.
Bunun İçin Azmetmen Gerekli
Başarılar

Ya İsterse Silsinler.
Sen Ne Öküz Adamsın

Sana Öyle Geliyor. Çizdik Nasıl Olduğunu. Vavien Devre Çalışır Bu Şekilde
Senin Bunaklık Halleri Heralde :)
Nasıl Bilemem Diye Hayıflanıyosun Sanırım. Ama Öğrenmenin Yaşı Yok.
Bunun İçin Azmetmen Gerekli
Başarılar

Adamlığı senden öğrendik ADAM OLMAK ÇOOOK ÇOOK ÖNEMLİ :D Senin gibilere stajerlerimin yanında ders veriyorum yolun izmite düşerse beklerim. Yaşım 41 senin gibi 41 cahili cebimden çıkartırım :D
Ayrıca o salak ve yönetmeliğe aykırı devreyi bilsem ne yazar bilmesem ne yazar ancak gereksiz insanlar bilir böyle salak devreleri :D

Son düzenleme:
BU FOTODA SENİ YERİN DİBİNE SOKMAYA YETTİ :D ARA ARA BULURSUN :D
HAYDİ ŞİMDİ SANA HAYIRLI TRAŞLAR :D İZMİRİN KAVAKLARI DÖKÜLÜR YAPRAKLARI :D

hahaha.jpg

Son düzenleme:
Bu Neyin Gözetlemesi Takibi.
Hem Komik Hemde Azcık Yavşaklık Var Gibi Sende. :D
Benim Burada Kendimi Sana İspat Etmek Gibi Bir Derdim Yok.

Türkiyede Faz Nötr İle Farklı Vaviyen Tesisatı Yapılmışmı Yapılmamışmı Konusuna Benece Sende Bakmalısın. Tavsiye Ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri