SIMATIC_S7_PLCSIM_V14.exe (2,7 MB) ve SIMATIC_WinCC_Comfort_Advanced_V14.exe (2,8 MB) dosyaları ekktedir.
hocam bunları v14_sp1 için de kullanabilir miyiz?
SIMATIC_S7_PLCSIM_V14.exe (2,7 MB) ve SIMATIC_WinCC_Comfort_Advanced_V14.exe (2,8 MB) dosyaları ekktedir.
hocam ben v14 indirdim kurdum ancak elimde v14 sp1 proje var. onu açmadı ayrıva startdriver v14 sp1 de istiyor . şimdi v14 ü silip tekrar v14 sp1 mi indirmeliyim ?Bütün Tia V14 SP1 exe'leri içeren dosya
hocam ben v14 indirdim kurdum ancak elimde v14 sp1 proje var. onu açmadı ayrıva startdriver v14 sp1 de istiyor . şimdi v14 ü silip tekrar v14 sp1 mi indirmeliyim ?[/QUO
merhaba startdriver v14sp1 dosyasını kurun sorun çözülecektir aynı sorunla bende karşılaşmıştımhocam ben v14 indirdim kurdum ancak elimde v14 sp1 proje var. onu açmadı ayrıva startdriver v14 sp1 de istiyor . şimdi v14 ü silip tekrar v14 sp1 mi indirmeliyim ?
winrar dosyalarını hepsini açacaksınız ve çıkan setup dosyasını kurmanız gerekiyorarkadaşlar merhaba ben v14 ü indirdim ama hep winrar dosyaları var indirilenlerde uygulaması yok o yüzden tıklayıp kuruluma geçemedim yardımcı olurmusunuz
SIMATIC_STEP_7_Professional_V14.exe (2,8 MB) ekteki dosyadadır.
Bunu çözen varsa banada söylesinSIMATIC_S7_PLCSIM_V14 programını kurarken bu hatayı alıyorum( Part file not found. please check the log file) nasıl bir işlem yapmam gerekir?
SIMATIC_STEP_7_Professional_V14 bu exe dosyasını siemensin sitesinden indirdigim dosyalar ile aynı klasörün içine koydum ve sorun çözüldü .Bunu çözen varsa banada söylesin