Tia portal v20 panel images sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mertreese
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TİA PORTAL v19'u yükledim, burada istediğim panel versiyonlar var. Ama V20 de maalesef yok, eski sürüm paneller için v13den v17'e kadar olanlar için TP V20'yi kullanamıyorum. Siemens'in sitesinde sadece panel üzerinden yükseltmeler mevcut. Yeni nesil G2 Plc'si için V20'yi kullanmak istedim ama maalesef çözüm yolunu bulamadım. Şimdilik V17, V19 ve V20'yi dönüşümlü kullanacağım.

TİA PORTAL v19'u yükledim, burada istediğim panel versiyonlar var. Ama V20 de maalesef yok, eski sürüm paneller için v13den v17'e kadar olanlar için TP V20'yi kullanamıyorum. Siemens'in sitesinde sadece panel üzerinden yükseltmeler mevcut. Yeni nesil G2 Plc'si için V20'yi kullanmak istedim ama maalesef çözüm yolunu bulamadım. Şimdilik V17, V19 ve V20'yi dönüşümlü kullanacağım.
G2 ve sonrası yeni nesil PLC’ler için TIA Portal V20 aktif olarak kullanılabiliyor ve Siemens bu noktada yeni donanımlara odaklanmış durumda.

PC nde birden fazla Versiyonlu tia portal kurulu ise HMI_PIU İnstall olmaz.

Tek çözümü v20 ile çalışmak istiyorsan HMI_PIU kurmalısın.

Evet bende başka PC de denedim Tia Portal v17-19-20 yüklü, yüklenebiliyor HMI_PIU İnstall . Bu sadece Panelin v16 ve v17 sürümlerini yükseltmeye yarıyormuş yanlış anlamadıysam, V16-V16.1 gibi. Benim yapmak istediğim v14 ve v17 sürümlerini program üzerinden v15'e düşürüp yüklemekti. Bunu sadece panel üzerinden yapabiliyor muşuz. Program üzerinden maalesef olmuyor.

Son düzenleme:
Tıa portal projesınden panelın surumunu dusurdukten sonra Sımatıc Pro Save yardımıyla ıstedıgınız surumun panel ımage ını da yukleyebılırsınız.

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,227
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri