Konu Sah eminrdm Üye Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 25 11 Şub 2023 #11 olmadı o işaret etiiğiniz yere tıklıyorum saniye içerisinde açılıp kapanan içerisinde tagler alınıyor yazıyor ama sonuç yok
olmadı o işaret etiiğiniz yere tıklıyorum saniye içerisinde açılıp kapanan içerisinde tagler alınıyor yazıyor ama sonuç yok
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,939 Puanları 1,231 11 Şub 2023 #12 tia portalı kapatıp tekrar açın programı sim'e yukleyip tekrar deneyin. online olmak için de gözlük simgesine tıklayın.
tia portalı kapatıp tekrar açın programı sim'e yukleyip tekrar deneyin. online olmak için de gözlük simgesine tıklayın.
Konu Sah eminrdm Üye Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 25 11 Şub 2023 #13 Sorunu çözdüm sanırım.Herkese teşekkür ederim.İlk başta aşağıdakini yapınca çalışmamıştı.Bilgisayarı yeniden başlattım tekrar yaptım çalıştı ve kocamanusta'nın tıklamamı istediği yere tıkladığımda otomatik olarak çekti. Ekli dosyalar Capture.PNG 141.4 KB · Görüntüleme: 12
Sorunu çözdüm sanırım.Herkese teşekkür ederim.İlk başta aşağıdakini yapınca çalışmamıştı.Bilgisayarı yeniden başlattım tekrar yaptım çalıştı ve kocamanusta'nın tıklamamı istediği yere tıkladığımda otomatik olarak çekti.