Arkadaşlar merhaba projemi inceledigimde tmş sembolünün üzerindeki oklar neyi temsil ediyor bir de bazilarinda 2 ok bazilarinda 1 ok var aralarindaki fark nedir interneti araştırdım bulamadim cevabi yardimci olursaniz sevinirim.
Minyatür devre kesicien mi bahsettiniz acaba ? 3 çizgi 3 faz 1 çizgi 1 faz olarak gösterilmekte projede. Daha detaylandırabilir misiniz çünkü kimse bir şey anlamayacak bence.Arkadaşlar merhaba projemi inceledigimde tmş sembolünün üzerindeki oklar neyi temsil ediyor bir de bazilarinda 2 ok bazilarinda 1 ok var aralarindaki fark nedir interneti araştırdım bulamadim cevabi yardimci olursaniz sevinirim.
abiciğim ok olmaz o semboller şunlardırArkadaşlar merhaba projemi inceledigimde tmş sembolünün üzerindeki oklar neyi temsil ediyor bir de bazilarinda 2 ok bazilarinda 1 ok var aralarindaki fark nedir interneti araştırdım bulamadim cevabi yardimci olursaniz sevinirim.
Yok hocam asagiya fotografinida attimMinyatür devre kesicien mi bahsettiniz acaba ? 3 çizgi 3 faz 1 çizgi 1 faz olarak gösterilmekte projede. Daha detaylandırabilir misiniz çünkü kimse bir şey anlamayacak bence.
Ekli dosyayı görüntüle 103198