Topraklama çubuğu nasıl olmalı?

valla ben bu şofbenlerle 8 senedir çarpılmadım ama 3. Kademede tesisat izolasyonundan gelen buram buram kokudan çok huylanıyorum bazen ; bir keresinde de tesisatı yakdım ; son 4 senedir vukuat yok allah a şükür .....
şohben 3. Kademe deme sayın öksüzçocuk..tüylerim diken diken oluyo...

Valla İHLAS HOLDİNG in bu memlekete yapdığı en iyi hizmet mi yoksa en büyük kazık mı hep düşünürüm ben ; gariban halkın kısa yoldan sıcak suyu ihtiyacı ; tesisat düşmanı şofbenler :)

Valla İHLAS HOLDİNG in bu memlekete yapdığı en iyi hizmet mi yoksa en büyük kazık mı hep düşünürüm ben ; gariban halkın kısa yoldan sıcak suyu ihtiyacı ; tesisat düşmanı şofbenler :)
Valla sana bişey diyeyim mi sayın öksüzçocuk..Bana üstüne para verseler bu elektrikli şohbeni evime takmam..Termesifon tercihimdir..Fikrimi alanlara termesifonu öneriyorum...

Valla ben bu şofbenlerle 8 senedir çarpılmadım ama 3. kademede tesisat izolasyonundan gelen buram buram kokudan çok huylanıyorum bazen ; bir keresinde de tesisatı yakdım ; son 4 senedir vukuat yok ALLAH a şükür .....

Korku filmi senaryosuna eklenecek unsurlar not alıyorum, başka neler önerirsiniz arkadaşlar :D Korkun bir film serisine devam :eek:

Son düzenleme:
Korku filmi senaryosuna eklenecek unsurlar not alıyorum, başka neler önerirsiniz arkadaşlar :D Korkun bir film serisine devam :eek:
Sayın by lent karnın iyi doymuş..Espriler üst üste..Ne yedin yavvv..Menüde ceylan mı vardı?

(Ben bu akılla fazla yaşamam) bunlar akıl parlamaları... :D bu aralar ot oburum Bayrama kadar ;)

Valla sana bişey diyeyim mi sayın öksüzçocuk..Bana üstüne para verseler bu elektrikli şohbeni evime takmam..Termesifon tercihimdir..Fikrimi alanlara termesifonu öneriyorum...
Valla termosifon yeni evli ve hiperaktif TÜRK gençlerinin ihtiyaçlarına cevap vermeyebilir :)

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,801
Kullanıcılar
452,604
Son üye
cemocan44

Yeni konular

Geri