açık açık yazılmış işte
toprak sert ise arkadaşımızın dediği gibi çelik özlü bakır. yumuşak ise som bakır.
galvaniz iyi bir alternatif ama piyasada sağlamını bulamazsın
olay bu
açık açık yazılmış işte
toprak sert ise arkadaşımızın dediği gibi çelik özlü bakır. yumuşak ise som bakır.
galvaniz iyi bir alternatif ama piyasada sağlamını bulamazsın
olay bu
Tmm bişe demedimki aslında burda bakıra vereceğim parayla gümüş almakta mümkün
Mrb...O arkadaşını sakın evinin Elektrik arızası oldugunda evine sokma..yazık olur sana....Evt su tesisatına topraklama yapanları gördük..Ne zaman gördük biliyo musunuz ....Ay beni su ve musluk elektrik çarpıyor...Acil yardım elektrikçi bey.......Arkadaşımın birisi en ucuz topraklama yönteminin su tesitına bağlanarak olacağını belirtmişti ama kullanan varmı bilmiyorum. Gören oldumu ?
Duş alırken örnek 7kW elektrikli bir Şofbenin Elektrik kaçağından çarpılmak kötü olur heraldeArkadaşımın birisi en ucuz topraklama yönteminin su tesitına bağlanarak olacağını belirtmişti ama kullanan varmı bilmiyorum. Gören oldumu ?
Merhabalar Sayın DGN FRT;Mrb sayın kocaeliklımacı..Bu zevki tadan bilir.
Valla ben bu şofbenlerle 8 senedir çarpılmadım ama 3. kademede tesisat izolasyonundan gelen buram buram kokudan çok huylanıyorum bazen ; bir keresinde de tesisatı yakdım ; son 4 senedir vukuat yok ALLAH a şükür .....Mrb sayın kocaeliklımacı..Bu zevki tadan bilir.