valla ben bu şofbenlerle 8 senedir çarpılmadım ama 3. Kademede tesisat izolasyonundan gelen buram buram kokudan çok huylanıyorum bazen ; bir keresinde de tesisatı yakdım ; son 4 senedir vukuat yok allah a şükür .....
Valla İHLAS HOLDİNG in bu memlekete yapdığı en iyi hizmet mi yoksa en büyük kazık mı hep düşünürüm ben ; gariban halkın kısa yoldan sıcak suyu ihtiyacı ; tesisat düşmanı şofbenler
Valla İHLAS HOLDİNG in bu memlekete yapdığı en iyi hizmet mi yoksa en büyük kazık mı hep düşünürüm ben ; gariban halkın kısa yoldan sıcak suyu ihtiyacı ; tesisat düşmanı şofbenler
Valla sana bişey diyeyim mi sayın öksüzçocuk..Bana üstüne para verseler bu elektrikli şohbeni evime takmam..Termesifon tercihimdir..Fikrimi alanlara termesifonu öneriyorum...
Valla ben bu şofbenlerle 8 senedir çarpılmadım ama 3. kademede tesisat izolasyonundan gelen buram buram kokudan çok huylanıyorum bazen ; bir keresinde de tesisatı yakdım ; son 4 senedir vukuat yok ALLAH a şükür .....
Valla sana bişey diyeyim mi sayın öksüzçocuk..Bana üstüne para verseler bu elektrikli şohbeni evime takmam..Termesifon tercihimdir..Fikrimi alanlara termesifonu öneriyorum...