Elektrikçiler sayaç öncesi sıfırlamayı yapıp ve sonrasında da tek başına bir kabloyla eve kadar çıkarıp topraklama süsü vermiş olabilirler
Ayrıca o sarı kablo Sigorta panosunda kahve ve kırmızı kabloyla nerede birleşiyo gösterir misin. Ben göremedim de..Sarı kablo hiç birleşime uğramadan borunun içinden gidiyor ve sırra kadem basıyor.
Bence sigorta panosundaki sarı kabloyu ortadan kes sonra bu kabloyu fazla ve nötrle bir ölçümünü yap ne oldugu çıkar. Faz sarı kablo ölçümü nötr sarı kablo ölçümü.
kesmeye gerek yok ucu acik birde sayactan kapadiyimmi sigortayi bu islerde biraz acemiyimde
Ölç bakalım...kisa devre modunda olcuyummu zaten o sari ve mavi olanda Elektrik yok sade sigortaya giren diger mavide elektrik var
yarin olcer haber ederim size burdan yardimlar icin sag olun birde kacak akim rolesi onerirmisiniz hangi marka ve nasil takilir ben takabilirmiyimÖlç bakalım...
noturde bagli olan 4 kabloyu cikayimmi yoksa kalsinmi olcum yaparken
tesekkurler hocam Allah sizden razi olsun iyi geceler hocam tanisdigima memnun oldumÇıkarma yap ölçümünü...Simens al. Yarın anlatırım nasıl bağlayacağını..
İyi geceler...tesekkurler hocam Allah sizden razi olsun iyi geceler hocam tanisdigima memnun oldum