kaçak akım rölesini kaç mA takılıyken makina gövdesine temas olunca attırmayı düşünüyosunuz? dokunacak olan insanın vücut direnci hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz ? işi şansa bırakmakmı mantıklı yoksa garanti yapmakmı mantıklı sizce.
evet belki çalışabilir belki diyorum bakın ben bir cihazın %100 çalışacağından emin değilsem çalışmaz der gecerim şansa bırakmam aptallık olur kendi şahsım adına ben topraklama olmayan eve K.AK.R takmam.
mesleğimden para kazanıyorum çünkü riske atamam böyle bir durumda topraklama mevcut olmayan bir tesisatta insan makinaya nasıl dokunacak parmağında nasır vb. varmı kalp düzensizliği varmı ? panik atakmı ? ıslak bir zemindemi dokunacak yalıtımlı bir zemindemi dokunacak makinaya gelen kablonun direnci nedir kaçak akımın %100 sağlam olduğuna eminmiyiz neye göre insan dokununca atar diyoruz önce bu soruyu cevaplayalım bence arkadaşlar bana bir tane kaçak akım rölesi verin sağlamlığı ve topraklama olmayan evde insan dokununca bu kesinlikle atar atmazsa ölümlerden ben sorumluyum deyin fikirlerimi anında değiştiricem SAYGILAR