Toz emme makinası tavsiyesi

En iyisi yukarıdaki videodaki gibi güçlü bir motor ve fan kombinasyonu, salyangoz fan iyi emiş yapmıyor.....
 
O masraflara dyson alınır ufak birşey de olsa tıkanmaz gibime geliyor. veya endüstiriyel süpürgeler alternatifi mi değerlendirilse?

Aslında bana kalsa en güzeli sulu kesimle tahliyeyle uzaklaştırmak en temizi ama, elektrik+su + sızdırma gibi sıkıntılı üçlü var. Bunun en iyi yanı,çekme sesi ve uçuşan toz olmaması.
 
Benim bir fikrim var ama, ne kadar başarılı olur deneyip göreceğim.

Elimde 50'lik bir turbo hava sıkıştırma fanı var fakat bu iş için ufak kalır. Bu yüzden ebay'de bulabildiğim en büyük ve en ucuz fanı aldım. Hava çekme kısmının çapı 58mm. Hava tahliye kısmının çapı da 83mm. Buna alüminyumdan bir gövde keseceğim ve 20 bin devirle çevirip ne kadar hava çekebildiğine bakacağım.

Bakalım, ümitliyim.
 
Benim siklon gumruge girmis.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
Su an gumrukte. Buyuk ihtimalle teslim ederler.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
Sağlık olsun. Çok büyük kayıp değil.
 
Shipping 73 dolar. Siklonu sipariş vereli kaç gün oldu ? Bazen uçak olunca çok hızlı geliyor. Satıcı ismini not almak lazım hızlı geldiyse. Ayrıca bilginiz var mı bilemiyorum. Gümrük mevzuatı haziranda değişti 75 euro üzeri için ürünün türünün kodunu listesinden bulup doğru bir şekilde girdirmeniz ve adres bölümüne TC numarası eklemeniz lazım.

Bu arada ben de dust collector'un fırçalarının bağlanacağı flexileri kesmeye başladım. En üst katman. 3 katman olacak. Mıknatıslı ve civata ile sıkıştırmalı...




 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…