paskomya
Profesyonel Üye
evet eğitim şart kabul ediyorum, ama denetleyenlerin de eğitilmesi lazım. motorun üzerinde yasal eksoz var ve bana emir kipi kullanarak motoru kapat diyor. denetleyen bana saygı göstermezse ben ona hayatta saygı göstermem. ilki babasında büyük birisiyim. dış aksamda eksiğim yok, tamam evrak kontrolü yapacaksın, önce insan ol, sonra nezaket beklerim. ve en önemlisi kanunları ondan daha iyi biliyorum. (sıkıntılı bir durumdan dolayı karayolları kanununu hatmetmiştim.) evet eğitim şart ve sihirli kelime "lütfen"
işini layıkıyla yapan memurları ayrı tutarım. bir keresinde memur arkadaş o kadar nazik ve nezaketle davrandı ki," istersen şu nedenle bana ceza yazabilirsin" dedim, memur arkadaş "git işine abi bizim dürüstlerle işimiz yok "dedi. ne kontak kapattırdı, ne ehliyet istedi. sadece plakamı yazdıktan sonra TC istedi.
işini layıkıyla yapan memurları ayrı tutarım. bir keresinde memur arkadaş o kadar nazik ve nezaketle davrandı ki," istersen şu nedenle bana ceza yazabilirsin" dedim, memur arkadaş "git işine abi bizim dürüstlerle işimiz yok "dedi. ne kontak kapattırdı, ne ehliyet istedi. sadece plakamı yazdıktan sonra TC istedi.