Trafo enerjilendirilmesi

lise 1 elektrik alanı seçmek isteyen biriyim ama ya konunun anlaşılamadığından(benden dolayı olabilir) yada tam anlamıyla bilinmediğinden yada dalga geçmek için verilen cevaplar var(sizinki gibi).
Trafonun enerjilenmesi için OG bağlantsının olması gerektiğini bunu trafo koruma hücresi ile dolayısıyla OG bağlantılı giriş hücresi ile sağladığını anlatmak yeterli olabilirdi cevap yazmak için. Neyse ki anlayışlı Elektrik mühendisleri cevap veriyor.

Dalga geçmek için cevap vermedim forum da bu konuyla ilgili çok bilgi var biraz üşenip araştırma yaparsanız hem bu forumda hemde başka sitelerde bir sürü döküman var bu duruma neden düştüğünüzü belirtmişsiniz zaten bir şey sorarken ne sormak gerektiğini de bilmek gerekir sizin gibi onlarca soru soran arkadaşlar var forumda soru sorarken en azından temel bir elektrik bilgisine sahip olmak gerek yoksa verilen cevaplar üzerine yeni ve daha anlamsız sorular soruluyor iş daha da karmaşık hale geliyor daha da anlamadığım siz ve sizin gibi arkadaşlar çok da çıtkırıldım tavrı içerisindeler
 
Son düzenleme:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Lise 1 olabilirisin ama araştırma yapman gerekiyor bu kadar basit olmamalı
 

Forum istatistikleri

Konular
129,076
Mesajlar
923,046
Kullanıcılar
451,361
Son üye
alp2234

Yeni konular

Geri
Üst