trafo gücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen contayı yakmışsın . Adem beyin anlattıklarıyla adem beye ayar vermeye kalkıyorsun.

Adam birşey bilmiyorki anlatsın bilmediğini zaten baştan itiraf etti de şimdi delikanlılığa *ok sürdürmüyor
iki saattir cevap bekliyorum Netten kopyala yapıştır yalan dolan bilgiler arıyordur deli gibi şimdi o

Yabancı sitelere bak ADEM belki orada birşeyler bulursun

Herbir cacığı sen biliyorsun boksör efendi , yav ümmeti müslüman , yokmu şu adamı tokatlayacak bir aklı başında bir mühendis bu forumda , ötüyor akşamdan beri baykuş gibi.

Benim derdim ADEM'le o bu konuları çok iyi bilir ! açıklasın bakalım hesabı nasıl yapıyor !

Kum torbasından farksızsın ADEM vuruyorum zıplıyorsun cevap vermiyorsun

Şimdi delirmiştir cevap veremiyorya yönetime şikayet ediyordur

Neyse bu adam için uykusuz kaldığıma değmez hepinize iyi geceler

Son düzenleme:
Seni yarın bir ayar manyağı yapayım da geceler iyi mi kötü mü görürsün , boksörmüş, senden anca kenar mahalle eşkiyası olur.

Sabah sakin kafayla düşününce bu konunun şirazesinden çıktığını farkettim iyice ; bu muhabbet altında ayarsızca konuşup kalbini kırdığımız insanlar varsa hepsinden özür diliyorum ; yönetimden de bu konunun kapatılıp tatsızlığa bir son verilmesini rica ediyorum ; @Aksi , @MuraTh .....

Konu sataşmalar nedeni ile kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…