trafo gücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen trafoyu kompanzasyon var diye hesap edersin 1000kVA trafoda CosQ1=0,8 al CosQ2=1 al ve hesap yap bakalım ana hattan çekilen akım ne kadar düşüyor ?
Hesabınıda bilmiyorsundur ben sana söyleyeyim yaklaşık 300A ! (303,87A)

Sen şimdi CosQ'yu 1 alırsın hesabında trafonu ana şalterini ona göre seçersin kompanzasyonun devre dışı kalınca ana şalterin açar neden açtı diye avanak apdi gibi dolaşırsın :D di mi?
Sen contayı yakmışsın . Adem beyin anlattıklarıyla adem beye ayar vermeye kalkıyorsun.

Adam birşey bilmiyorki anlatsın :D bilmediğini zaten baştan itiraf etti de şimdi delikanlılığa *ok sürdürmüyor :D
iki saattir cevap bekliyorum :D Netten kopyala yapıştır yalan dolan bilgiler arıyordur deli gibi şimdi o :D

Yabancı sitelere bak ADEM belki orada birşeyler bulursun :D

Adam birşey bilmiyorki anlatsın :D bilmediğini zaten baştan itiraf etti de şimdi delikanlılığa *ok sürdürmüyor :D
iki saattir cevap bekliyorum :D Netten kopyala yapıştır yalan dolan bilgiler arıyordur deli gibi şimdi o :D
Herbir cacığı sen biliyorsun boksör efendi , yav ümmeti müslüman , yokmu şu adamı tokatlayacak bir aklı başında bir mühendis bu forumda , ötüyor akşamdan beri baykuş gibi.

Sen trafoyu kompanzasyon var diye hesap edersin 1000kVA trafoda CosQ1=0,8 al CosQ2=1 al ve hesap yap bakalım ana hattan çekilen akım ne kadar düşüyor ?
Hesabınıda bilmiyorsundur ben sana söyleyeyim yaklaşık 300A ! (303,87A)

Sen şimdi CosQ'yu 1 alırsın hesabında trafonu ana şalterini ona göre seçersin kompanzasyonun devre dışı kalınca ana şalterin açar neden açtı diye avanak apdi gibi dolaşırsın :D di mi?

Benim derdim ADEM'le o bu konuları çok iyi bilir ! açıklasın bakalım hesabı nasıl yapıyor !

Kum torbasından farksızsın ADEM vuruyorum zıplıyorsun cevap vermiyorsun :D

Şimdi delirmiştir cevap veremiyorya yönetime şikayet ediyordur :D

Neyse bu adam için uykusuz kaldığıma değmez hepinize iyi geceler :)

Son düzenleme:
Benim derdim ADEM'le o bu konuları çok iyi bilir ! açıklasın bakalım hesabı nasıl yapıyor !

Kum torbasından farksızsın ADEM vuruyorum zıplıyorsun cevap vermiyorsun :D

Şimdi delirmiştir cevap veremiyorya yönetime şikayet ediyordur :D

Neyse bu adam için uykusuz kaldığıma değmez hepinize iyi geceler :)
Seni yarın bir ayar manyağı yapayım da geceler iyi mi kötü mü görürsün , boksörmüş, senden anca kenar mahalle eşkiyası olur.

Sabah sakin kafayla düşününce bu konunun şirazesinden çıktığını farkettim iyice ; bu muhabbet altında ayarsızca konuşup kalbini kırdığımız insanlar varsa hepsinden özür diliyorum ; yönetimden de bu konunun kapatılıp tatsızlığa bir son verilmesini rica ediyorum ; @Aksi , @MuraTh .....

Konu sataşmalar nedeni ile kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,834
Kullanıcılar
452,662
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Geri