trafo için elektriksel kilit

kiki6985

Üye
Katılım
12 Tem 2008
Mesajlar
65
Puanları
1
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar

Bina içinde bulunan iç ihtiyaç trafomuz için yönetmeliğe göre elektriksel kilit gerekiyormuş. Yani trafo enerjili iken kapı açılmayacak enerjisiz iken açılacak. Bu kiliti nereden temin edebiliriz yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Hangi yönetmelikte böyle bir istek varmış ?Böyle birşey yapılmak isteniyor ise,şalt tesisle-
rinde kullanılan kilitlerden yararlanabilir.ALCE,ELİMSAN gibi firmaların üretimi olarak bulabilir-
siniz.
 
hangi yönetmelik acaba? bizde 3 trafo var üçü de mekanik kilitli holdingde belki 40 trafo var hepsi aynı yönetmeliği belirtirseniz biz de (hatalıysa) uygulamamızı düzeltebiliriz
 
Sevgili arkadaşım o tür kilitler trafo odasının projesi kapsamında olur. Sonradan biraz masraflı olur. istersen sen kapı açıldığında trafonun enerjisini kesilmesi için daha ucuz bir yola gidersen iyi olacağını düşünüyorum.
Saygılar...
 
arkadaşım iç ihtiyaç trafosundan beslenecek şekilde bir bobin ayarlayacaksın bobin çekili iken iken mekanizma kilitli olacak trafonun enerjisi kesildiğinde otomatik olarak kapı açılır.iyi çalışmalar.
 
arkadaşım kapı kilitleri hücre enerjili olduğu zaman herhangi biri içeri girmesin diye kullanılır. gerekli bir olaydır.kitlemleri sonradan oluşturacaksan eğer hücrendeki cihazlardan ne bileyim kesici ayrıcı gibi kontak alarak hücre girişine bobinli bir kilit koyman gerekir daha geniş bilgi veya proje istersen yardımcı olabilirim
 
dün bir haber vardı. 3 akl-ı evvel bir trafo binasına giriyorlar hızrsızlık amaçlı ve 2 si ölmüş. yani aslanın ağzına elini sokup ben altın dişini sökecem senin demek gibi bir aptallık ya bu.
 
dün bir haber vardı. 3 akl-ı evvel bir trafo binasına giriyorlar hızrsızlık amaçlı ve 2 si ölmüş. yani aslanın ağzına elini sokup ben altın dişini sökecem senin demek gibi bir aptallık ya bu.

sevgili kardesim direk olarak böyle bir kilit yok ben daha görmedim cünkü, ama kesici hücresinde bir cok kilit vardır, ama kendi cabanla kapıya ait bir kilit yapabilirsin bunuda yapmak zor değil trafonun sekonderinden bi faz bi nötr 220 volt referans alarak arayada bi bobin koyarsın cok rahat yapılabilir .
 

Forum istatistikleri

Konular
129,437
Mesajlar
926,741
Kullanıcılar
451,989
Son üye
mehmetm23

Yeni konular

Geri
Üst