eger iş yıldız baglantıya kalsaydı işim çok daha kolay olurdu çünkü yıldız tipi baglantıda 3 diger kutbu eksiye baglıyor digerleri anahtar oluyor birinci döngü için saniyelik akım sırayla iki sonra üç motor döner fakat bu motorun üstüne 220 volt için üçgen baglantı şeması koymuşlar ben yıldız tipi baglantı yapıpta 220 volt versem çevirir mi ? Eger iş yıldız tipi baglantıya kaldıysa bu kadar bende ugraşmam. Hayır direk baglamıyorum tabiyki aksi bir durumda motor yanabilir çünkü voltaj düşürücü triyak devresi ile motora zarar vermicek 100 volt civarlarında tutuyorum voltajı şu şekilde bagladım gpio pinlerini biliyorsunuzdur heralde led lamba yakabiliyor sizin ayarladıgınız zaman dilimlerinde bu 3 volt voltaj anahtarlamayı mosfed ve transistör yardımıyla 220 volt elektrige anahtarlama yapıcak şekle getirdim yani ben ledi yarım saniye yakılı tut sonra öteki ledi yakılı tut komutları verince motora yarım saniye birinci bölüme artı orta bölüme eksi veriyor ilk dönüşü saglaması için sonra orta bölüme artı sol bölüme eksi ikinci dönüş için fakat kafası çok karışıyor yıldız baglantı ile 220 voltta başarılı olabilirmiyim sizce ? Çünkü yıldız baglantı motora göre zaman ayarlaması yapılması çok daha kolay üçgen baglantıya göre