Trimbox malzemesi kullanılabilirlik seviyesi

Muhtemelen ,Erhan ! beyde,bizleri büyük keyifle gülerek izliyor.
;)

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Yok egoydu, yok menfaatleriydi diye burada; kendi ticari menfaatleri için goy goy yapanlara buradan ekmek çıkacağını sanmıyorum. Lütfen forumda kirlilik yapmayınız
Bende onu diyorum gelin laf yarıştırmak yerine test yapalım birlikte, hem de kirlilik yapmayız forumda. Neden test diyince bu kadar geri duruyorsunuz anlamıyorum. Ben sizlerin kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum, sadece önyargılı olduğunuzu düşünüyorum, bunu kırmanın tek yolu birebir görmek değil midir? Üretici değilsiniz, satıcı değilsiniz, ticari bir kaygınız yok, sorun nedir?

Bende onu diyorum gelin laf yarıştırmak yerine test yapalım birlikte, hem de kirlilik yapmayız forumda. Neden test diyince bu kadar geri duruyorsunuz anlamıyorum. Ben sizlerin kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum, sadece önyargılı olduğunuzu düşünüyorum, bunu kırmanın tek yolu birebir görmek değil midir? Üretici değilsiniz, satıcı değilsiniz, ticari bir kaygınız yok, sorun nedir?
Bu konuda tamamen kişisel görüşümü belirtmek istiyorum . Gerçi bunu daha önce defalarca da yapmıştık . Çok rahatsız edici ya da karalayıcı bulursanız silmekten de gocunmam . Konvansiyonel koruma cihazları arıza durumlarında ya devreyi kendisi açtırır ya da elektriksel ya da mekanik olarak bağlı olduğu cihaza devreyi açtırır. Benim aklımın yattığı ve gönlümün de razı olduğu koruma şekli budur . Trimbox diyor ki şu şu arıza durumlarında ben birşeyler yapacağım ve koruma devreleri açma yapacak . Fakat ortada bu sistemi açacak cihazlarla mekanik ya da elektriksel bir bağlantı direk olarak gözükmüyor . Görünen herhangi bir test butonu falanda yok trimbox da gördüğüm kadarıyla . Bu bana malesef teknik eleman olarak güven vermiyor . Ha başka bir teknik elemanda lan oğlum manyak mısın bak her arızayı görüyor her arıza da açıyor sistemler diyebilir . Ben bu konularda geri kafalıyım . Aslında bu konuda daha çok konuşmak isterdim ama malesef söylemek istediğimiz herşeyi söyleyebileceğimiz serbest ve özgür bir tartışma ortamı yok bu konu için . Hayırlı işler bol kazançlar efendim herkese .

Bu konuda tamamen kişisel görüşümü belirtmek istiyorum . Gerçi bunu daha önce defalarca da yapmıştık . Çok rahatsız edici ya da karalayıcı bulursanız silmekten de gocunmam . Konvansiyonel koruma cihazları arıza durumlarında ya devreyi kendisi açtırır ya da elektriksel ya da mekanik olarak bağlı olduğu cihaza devreyi açtırır. Benim aklımın yattığı ve gönlümün de razı olduğu koruma şekli budur . Trimbox diyor ki şu şu arıza durumlarında ben birşeyler yapacağım ve koruma devreleri açma yapacak . Fakat ortada bu sistemi açacak cihazlarla mekanik ya da elektriksel bir bağlantı direk olarak gözükmüyor . Görünen herhangi bir test butonu falanda yok trimbox da gördüğüm kadarıyla . Bu bana malesef teknik eleman olarak güven vermiyor . Ha başka bir teknik elemanda lan oğlum manyak mısın bak her arızayı görüyor her arıza da açıyor sistemler diyebilir . Ben bu konularda geri kafalıyım . Aslında bu konuda daha çok konuşmak isterdim ama malesef söylemek istediğimiz herşeyi söyleyebileceğimiz serbest ve özgür bir tartışma ortamı yok bu konu için . Hayırlı işler bol kazançlar efendim herkese .
Burada size anlatılmaya çalışılan eğer öğrenmek isterseniz buyrun yakından görün davetinden başka birşey değil. Yazılan yazılar ile inadını kırıp bizimle testlere katılanlar farkı gördüler.Bizim ticari kaygımız bulunmuyor, kontrolkalemi yada başka bir platformda ürün pazarlayacak konumu 10 yıl önce bitirdik, ispat etme noktasında test merkezi ile dilediğiniz testi gözünüzle görebiliyorsunuz ve ilk yerli malı belgeli Parafudr üreticisi olarak toplam Türkiye parafudr pazarının %50’sine yakınını üretiyoruz ve satıyoruz.
Sonuç olarak bu konuyla ilgili sürekli tartışmak yerine, yerinde görmeniz çok daha mantıklı olacaktır.
Eğer teknik olarak yetkinliğinizi ispatlamak istiyorsanız en doğru platforma sizi son kez davet ediyoruz.
Bende basima gelen bir seyi paylasiyim.Ges sahasına malum marka takılmış ve hiç bir koruma saglamadi(sorun başka sebeple olabilir). Fotoğrafını ekliyorum.
Peki, hiç koruma yapmadığı için yanmış anlaşılan. Ama kaçırdığınız bir konuyu sizinle paylaşayım; patlayan parafudr bu işin doğasında vardır ve milyon adet üründe 1/1000 gibi bir oranda gerçekleşebilir. Eğer herhangi bir cihazınız bu esnada zarar gördüyse ilgili dağıtım şirketi hasarınızı tazmin etmekle yükümlü ilgili yönetmelik gereği. Ama sırf küçük düşürebileceğinizi düşünerek resim paylaşıyorsanız, bu resim bizim gurur tablolarımızdan biridir. Parafudr bağlı bölgelerde parafudr sapasağlam iken sistemin ve panonun kavrulduğu binlerce resmi sizinle paylaşabiliriz. Markalara duyduğumuz saygıdan dolayı buradan paylaşmak etik olmayabilir.
Çok güzel bir örnek, dahası bizde oldukça fazla. Buyrun teste
Bende daha önce ne dediysem o
Buyrun teste o zaman dediğinizin ötesine geçelim.

Son düzenleme:
Tam yerine denk geldi,manzara koyduk. :D

Ekli dosyalar

• IMG_20240612_154431.jpg
    IMG_20240612_154431.jpg
    175.7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20240612_154459.jpg
    IMG_20240612_154459.jpg
    151.6 KB · Görüntüleme: 14
Eğer teknik olarak yetkinliğinizi ispatlamak istiyorsanız en doğru platforma sizi son kez davet ediyoruz.
Valla yetkin bir teknik olduğum gibi bir iddiam yok efendim . Bir sürü eksiğimde var malesef . Sadece 34 yıllık mesleki geçmişimle benim için elektriksel korumanın başka bir tanımının ve işleyiş mekanizmasının olduğunu belirtmeye çalıştım . Sizin tarzınız daha önce de belirttiğim gibi başka insanlara çok doğru ve efektif gelebilir ama benim kafama yatmıyor malesef.

Bence böyle şeylere gerek yok Fahri bey, beğenirsiniz beğenmezsiniz sizin tercihiniz ama karşınızdakini aşağalamaya çalışmayın bence. Yaşınızın verdiği olgunlukla cevap verin bence. Yakıştıramadım....

Geçmişi ! bilseniz ,böyle bir uyarı ol-
mazdı.Kopyala yapıştır aynı açıkla-
mayı 5 ayrı yerde yapmış olması,bu-
radaki insanları aptal yerine koymak-
tır.Siz,sindirebiliyorsanız mesele yok.

Forum istatistikleri

Konular
129,687
Kullanıcılar
452,389
Son üye
murat0441