Hımmm...
Neden sert cevap yazayım ki...Sizin yazınıa son derece seviyeli...
Diyorsunuz ki, "evinize istemediğiniz birileri girebilir.Silah bulundurun..."
Hangi silahtan bahsediyoruz... Sapan, bıçak, kılıç, tabanca, tüfek, top....
Evime girecek salak bende ne olduğunu bilmeden mi gelecek ? O zaman vay haline...
Bilerek geliyorsa, mutlaka önlemini, karşı gücünü alıp da gelir... Ben de tabanca varsa, onda tüfek, bende tüfek varsa onda top olacaktır... Bunun sonu yok...
Yürek var bizde... Savaşçı milletiz de... Belkide dünyanın en savaşçı milleti biziz...
Herifler bunu da, -bizden daha iyi- biliyor...
Ne yapıyorlar ? Belimizi doğrultturmuyorlar... Biliyorlar ki, bir doğrulursak yeniden dünyanın süper gücü oluruz...
Ama şunu unutuyorlar veya çözemiyorlar...
Biz tarihimizden ders almasını bilmeyiz... Aynı hataları tekrar ve tekrar yaparız...
Osmanlı'yı arkasından vuran Araplara yardım gemicikleri göndeririz... Azerbeycan'ı küstürürüz... Apo şerefsizini ağalar paşalar gibi bakarız... Gazetecileri ergenekoncu diye hapse atıp çürütürüz...
Evet kabul ediyorum... Askeri güç ve ekonomik güç paralel şeyler... Ama ayda 7-8 lira maaş verdiğin amatörler "asker" değil artık... Bir G3 bir kasatura silah değil artık... (Bu silahlar Çanakkale'de elimizde olsaydı süper olurdu.) ABD nin silah gücünün 50-100 yıl gerisinde olmak da silahlanma değil... BOŞA OLAN BU...
Sizin verdiğiniz videoda "1" numara olamıyorsak BOŞA OLAN BU...
"Bir avuç eşkiya" dediğimiz pkk yı bitiremediysek, dünyanın onuncu güçlü ordusu olmak neye yarıyor ??? BOŞA OLAN BU !!!