TT Sistemde İşletme Topraklaması Üzerine

Belki de o an öyle bir yöntemi denemeyi düşünmemiştir. Şimdiye kadar kullandığı yöntem bile kimsenin aklına gelmemiş olacak ki yıllardır sistem bu şekilde devam ediyor. Tabi bu yöntemleri test edebilmek için imkan da olması gerekir, bu yöntemleri düşünen birileri olsa bile işe yarayıp yaramadığını test etme imkanı yoksa düşünceden öteye geçmez. Gençer bey bu imkanlara sahipmiş.​
Büyük ihtimal böyle arızalarda hatta her tür arızalarda tüketicinin enerjisiz kalmaması, arızayı kullanıcı tarafındaki koruma aygıtlarının temizlemesi isteniyor. Yoksa benim düşündüğümü onlar düşünemeyecek kadar salak değil.

Büyük ihtimal böyle arızalarda hatta her tür arızalarda tüketicinin enerjisiz kalmaması, arızayı kullanıcı tarafındaki koruma aygıtlarının temizlemesi isteniyor. Yoksa benim düşündüğümü onlar düşünemeyecek kadar salak değil.
İyi ama arıza halinde enerjiyi kesmek zorunda değiller ki. Sistem istenirse uyarı mesajı gönderiyormuş. Arızayı tespit ettikten sonra kısa süreli kesintiyle halledebilirler. Önemli olan arıza var mı yok mu nun tespiti.​

İyi ama arıza halinde enerjiyi kesmek zorunda değiller ki. Sistem istenirse uyarı mesajı gönderiyormuş. Arızayı tespit ettikten sonra kısa süreli kesintiyle halledebilirler. Önemli olan arıza var mı yok mu nun tespiti.​
Neyse üstadım . Bu mevzu çok su ve un kaldırır . Zaten bugün trafo devreye aldık . yorgunluktan dumanımız çıktı . Kaşıkçı hoca düşünsün bu dertleri masasının başında .

Neyse üstadım . Bu mevzu çok su ve un kaldırır . Zaten bugün trafo devreye aldık . yorgunluktan dumanımız çıktı . Kaşıkçı hoca düşünsün bu dertleri masasının başında .

Üstadım öncelikle kolay gelsin
Belgesel gibi takip ediyordum .
Önemli konular konuşuyordu işin derinine inmistiniz .
Sağlıcakla kalın.

Üstadım öncelikle kolay gelsin
Belgesel gibi takip ediyordum .
Önemli konular konuşuyordu işin derinine inmistiniz .
Sağlıcakla kalın.
Valla aslında daha çok konuşulacak mevzu var ama biz ne kadar davul çalsak dağıtım şirketleri gene bildiğini okur . Allah sorumlu arkadaşlara kazasız belasız çalışmak nasip etsin . Ben işletme topraklaması konusunda yanlış yapıldığını düşünmüyorum kullanıcı tarafında ama hat koruması şu anda gençer beyin doğru tespiti ile malesef çok sıkıntılı .

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,163
Kullanıcılar
453,277
Son üye
zkan78

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri