TTNET pratik çözüm

veysel28

Profesyonel Üye
Arkadaşlar ttnet in pratik çözüm adında programını kurarken lisans sözleşmesindeki bu yazılanlar ne anlama geliyor....

Lütfen aşağıdaki lisans sözleşmesini okuyunuz ve aşağıdaki onay kutusuna tıklayarak koşulları kabul ettiğinizi teyit ediniz.

4. ELDE EDİLEN BİLGİLER VE AYARLARIN DEĞİŞTİRİLMESİ: Lisanslı Yazılımın kurulması sırasında sizden IAP'nize gönderilecek kendinizle ilgili bazı bilgileri (adınız ve soyadınız, kullanıcı adınız, vs. gibi) vermeniz istenebilir. Ayrıca Lisanslı Yazılımın kullanılmasıyla bilgisayarınızın yapılandırması hakkında bazı bilgiler IAP'nize gönderilecektir. BU SÖZLEŞMEYE MUTABIK KALARAK İŞBU VESİLE İLE BU BİLGİLERİ BURADA VERİLDİĞİ GİBİ KULLANMA HAKKINI IAP'NİZE VERİYORSUNUZ, VE BURADA MOTIVE VEYA IAP'NİZ ALEYHİNDE IAP'NİZİN BU VERİLERİ KULLANIMINDAN DOĞAN VEYA KULLANIMIYLA İLGİLİ İDDİADA BULUNMA VEYA DAVA AÇMA HAKKINDAN FERAGAT EDİYORSUNUZ.

Arkadaşlar ttnet in pratik çözüm adında programını kurarken lisans sözleşmesindeki bu yazılanlar ne anlama geliyor....

Lütfen aşağıdaki lisans sözleşmesini okuyunuz ve aşağıdaki onay kutusuna tıklayarak koşulları kabul ettiğinizi teyit ediniz.

4. ELDE EDİLEN BİLGİLER VE AYARLARIN DEĞİŞTİRİLMESİ: Lisanslı Yazılımın kurulması sırasında sizden IAP'nize gönderilecek kendinizle ilgili bazı bilgileri (adınız ve soyadınız, kullanıcı adınız, vs. gibi) vermeniz istenebilir. Ayrıca Lisanslı Yazılımın kullanılmasıyla bilgisayarınızın yapılandırması hakkında bazı bilgiler IAP'nize gönderilecektir. BU SÖZLEŞMEYE MUTABIK KALARAK İŞBU VESİLE İLE BU BİLGİLERİ BURADA VERİLDİĞİ GİBİ KULLANMA HAKKINI IAP'NİZE VERİYORSUNUZ, VE BURADA MOTIVE VEYA IAP'NİZ ALEYHİNDE IAP'NİZİN BU VERİLERİ KULLANIMINDAN DOĞAN VEYA KULLANIMIYLA İLGİLİ İDDİADA BULUNMA VEYA DAVA AÇMA HAKKINDAN FERAGAT EDİYORSUNUZ.
Sn. veysel28;523926 IAP kelime açılımı olarak buna rastladım ISTANBUL ARABES PROJECT her zamanki gibi "yarabbi, hep bana" mantığı çıkarıyorum yani cep no, e-posta vb. her türlü bilgini 3. taraflara paylaşılacak, feragat zaten biliyorsun her türlü hakkından önceden vazgeçmek, saygılar geçmiş olsun :)
https://www.ttnetmuzik.com.tr/haber/Istanbul_Arabesque_Project_3._albumunu_yayimliyor!/7045

Kişisel verileri kendi bünyesinde ve iş ortakları ile pazarlama aracı olarak kullanabilirler demek.
Sizde bunu kabul ettiğiniz için herhangi bir hak taleb edemezsiniz. Bir nevi yeni çıkacak spam yasalarına kılıf uyduruluyor

Yani pc me herhangi bir spam virüs trojan ttnetin paylaştığı üçüncü taraftan gelirse dava bile açmaya hakkım yok diyor doğrumu anladım?

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Yani pc me herhangi bir spam virüs trojan ttnetin paylaştığı üçüncü taraftan gelirse dava bile açmaya hakkım yok diyor doğrumu anladım?

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

trojan, virus bulaştırılması değilde. kişisel iletişim bilgilerinin paylaşılması.

artık ticaret ahlakı çok değişik boyutlara taşındı. bir operatördeki adsl aboneliğinizin bitmesine yakın diğer operatör sizi arayıp kampanya teklifinde bulunuyor sizce bu tesadüf olabilirmi?

veya bir gün pat diye telefonununuz çalıp erkekler için cinsel performans ürünü satan bir firma arıyor. cinsiyetinizi nereden biliyorlar? tabiki bu tür kişisel veri paylaşımları ile

Böyle bir haber gördüm. Özelleştirme adıyla yabancılara satılan bir kurum casus yazılım üretip tüm halkın özel verilerini denetleyebilecek ve bu da yasal olacakmış.

Korsan indireni bu program fena yakacak - Hürriyet TEKNOLOJİ

Acaba böyle bir izin istiyor olabilirler mi?

mp3 bahane, burdaki amaç tamamen kişisel verileri izlemek
eğer uygulama yasalaşırsa büyük ihtimalle bahsedilen casus programı kurmadan internete çıkış yapılamayacak diye düşünüyorum

Forum istatistikleri

Konular
129,838
Kullanıcılar
452,675
Son üye
xzscorpionn

Yeni konular

Geri