sayın Murathan teşekkür ederım video superdı hele sonunda adamın hareketine bayıldım t50 konusunda tam karar vermedim ama sanırım olmayacak sebep pazarlama uygulamaları eskışehir bayıı aradım telefon var dedıler bir adet tamam geliyorum satmayın dedım kampanyalı yanı hattı olana verıyorlarmış 12 veya 24 ay taksit hiç sevmedığım olay ayda 40-50 tl taksit ödemek turkkcell hattım 15 senelik ama sadece basit taksit sebeyle vazgeçtim gıbı peşin alabıleceğım yer bulursam alacağımZTE diye bir çin firmayı üretiyormuş
Süleyman Bey 15 yıllık müşteri iseniz Sarıkutu kampanyasından faydalanıp daha ucuza alabilirsiniz bi inceleyinsayın Murathan teşekkür ederım video superdı hele sonunda adamın hareketine bayıldım t50 konusunda tam karar vermedim ama sanırım olmayacak sebep pazarlama uygulamaları eskışehir bayıı aradım telefon var dedıler bir adet tamam geliyorum satmayın dedım kampanyalı yanı hattı olana verıyorlarmış 12 veya 24 ay taksit hiç sevmedığım olay ayda 40-50 tl taksit ödemek turkkcell hattım 15 senelik ama sadece basit taksit sebeyle vazgeçtim gıbı peşin alabıleceğım yer bulursam alacağım
aynen turkcell sitesinden peşin alabiliyorsunuz, bahsedilen kampanyalı fiyatı 43 tlx24 iki sene ödüyorsunuz ama peşin alacagım derseniz kampanyasız olarak 699 tl ye alabiliyorsunuz. http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/turkcell-t50?utm_source=googleadwords&utm_medium=cpc&utm_content=Adwords Cihaz-Satıs-/-T50-/-Exact T50&utm_campaign=Adwords Cihaz-Satıs-/-T50-/-Exact&gclid=CI2UwoPyg8ACFUfnwgodIDEAyQ
fiyatının uygun olması kamera özelligi adroidi işlemci hızı vs sanrm bende bu teli alacagım, kullanan arkadaslar varsa herhangi bir şikayetleri varmıdır merak ediyorum.