yokyok42b
Üye
Cihaziniza yeni tp leri dogru sekilde giriyonuz ama cihaziniz kanali bulmuyor cunku o tp daha oncede kullaniliyordu tp nin gelismis ince ayarlarini cihaz hafizaya almis degistirmiyor yapacaginiz sey once ya o tp leri tek tek silin sonra yeniden ekleyip deneyin ama bu cok zahmetli bir is yada uzmaninin yaptigini yapin cihazinizdan turksat uydusunu silin tum tp bilgileri silinecek
sonra yeni bir uydu ekleyin sizden uydu ismi ve bir adet tp isteyecek ne verecegimiz belli
uydu ismi:Turksat herhangi biseyde olabilir ama ekrana gelen klavyeden kaydet e basarak cikmaliyiz
Arama :Elle
Frekans :12733
Pol :V Dikey
Sembol rate:3333
sekeke arama acik (network searc ON)
yaparak aramayi baslatiyoruz ve tum kanallar geliyor ben yurddisinda calisiyorum 9 yasinda ogluma telefonla tarif ettim 5 dakikada islem tamam fazla ugrasmaya gerek yok boyle cok daha kolay kolay gelsin
sonra yeni bir uydu ekleyin sizden uydu ismi ve bir adet tp isteyecek ne verecegimiz belli
uydu ismi:Turksat herhangi biseyde olabilir ama ekrana gelen klavyeden kaydet e basarak cikmaliyiz
Arama :Elle
Frekans :12733
Pol :V Dikey
Sembol rate:3333
sekeke arama acik (network searc ON)
yaparak aramayi baslatiyoruz ve tum kanallar geliyor ben yurddisinda calisiyorum 9 yasinda ogluma telefonla tarif ettim 5 dakikada islem tamam fazla ugrasmaya gerek yok boyle cok daha kolay kolay gelsin