Sn.alican42 beyefendi,yaptığınız dokunaklı benzetim için çok teşekkür ederim,bizleri bu seviyede görebilmeniz sizin kendi iç güzelliğinizin(Teveccühünüzün) güzel bir ifadesidir.Bildiğiniz gibi forumumuzda çok çeşitli kesimlerden(Öğrenciler,kendi kendini yetiştirmek isteyenler,meraklılar,amatörler,sanayi ve işadamları, müh.ler, ustalar, teknisyenler, teknikerler, belirli bilgi seviyesinde bulunan yöneticiler, teknik öğretmenler, öğretim görevlileri,vb.)yani tüm teknik insanların geniş bir yelpazesi bulunmaktadır.Hepsinin ortak amacı etkili bir bilgi paylaşımıdır.Bu kişiler gibi,yine en iyi ve en doğru teknoloji,sanayi,endüstriyel uygulamaları, kendi hür iradesiyle almak isteyen herkese, sizin de bildiğiniz üzere forumun kapıları tamamen açıktır.Faydalı olabilmişsek ne mutlu bizlere..Ödül tarzından sayılabilecek bu türden değerlendirmeleriniz de, bizim motivasyonumuzu daha kuvvetlendiren ve bu değerli forumun naçizane bir üyesi olarak kendimizi,sorumlusu gördüğümüz konulara daha iyi,daha ideal cevaplar vermek yolunda daha büyük şevk ve istekle sarılmamızı kuvvetlendirecektir hiç kuşkusuz.Tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.En derin saygılarımla.