@eyupbakan,
Lineer calistigi bolge 0<>85 derece, calisma araligi ise -40<>125 derecedir. Lineer bolge disina ciktiginiz takdirde kendi formulunuz ile transfer fonksiyonunu cikarirsaniz, 10 bit icin arkadasin istemis oldugu cozunurlugun yaklasik 7/2 kati kadar cozunurluk elde edersiniz.
Sensor fiyati 10EU civarinda, basit bir MCU ile 10-15 dolar gibi bir maliyetle istediginiz sonucu (4-20ma, 0-20ma) size saglar.
Basinc degerleri konusunda ise; olcebildigi max basinc 7 bardir, dayanimi ise 28 bar.
10 bar olcmek istiyorum, 40 bara kadar da dayansin derseniz ve package konusu da sorun olmaz derseniz mpx5999D inceleminizi oneririm. Elbette sitesinde ki urun tanitim kismindan degil, datasheetini indirerek ve okuyarak...
@ozioziozi,
Sanirim programcilik ve elektronik konusuna yabanci degilsiniz. Basit bir MCU ile hem LOGO, hem de transducer yerine boyle bir sistem yapabilir ve cok daha ekonomik bir sekilde bu sistemi kullanabilirsiniz.
Saniyorum kondenser girisinde olcum aliyorsunuz(eger boyle ise sebebini merak ettim, mahsuru yok ise bilgilenmek isterim). Anladigim gibi ise; olcumu expansion valve onunden almaniz mumkun mu?