Un katkıları

Sayın @paskomya üstadım .
Doğal beslenmek haklısınız . ( soğan , sarmısak )
Sağlıcakla kalın .

Sayın @paskomya üstadım .
Doğal beslenmek haklısınız . ( soğan , sarmısak )
Sağlıcakla kalın .
henüz üstad olamadım ve değilim, öğrenecek çok şey var. doğal beslenmek değil, yaşamak için yedim aç olduğum için yedim. yokluğu bilmeyenler için söyliyeyim. kokmuş balık yedim, küflenmiş ekmek yedim, içinde amiplerin kurbağaların yüzdüğü suyu içtim. bazıları hala bu günde yaşadığımızı sanıyorlar 40 yıl öncesini hayal bile etmiyorlar. bu günün gençlerinden birini al kırk yıl geriye götür değil doğada sokakta bile bir gün yaşayamaz.

henüz üstad olamadım ve değilim, öğrenecek çok şey var. doğal beslenmek değil, yaşamak için yedim aç olduğum için yedim. yokluğu bilmeyenler için söyliyeyim. kokmuş balık yedim, küflenmiş ekmek yedim, içinde amiplerin kurbağaların yüzdüğü suyu içtim. bazıları hala bu günde yaşadığımızı sanıyorlar 40 yıl öncesini hayal bile etmiyorlar. bu günün gençlerinden birini al kırk yıl geriye götür değil doğada sokakta bile bir gün yaşayamaz.

Özür dilerim , izniniz olursa ustam diyebilir miyim . Sağlıcakla ....
Göremiyoruz veya görmüyoruz .

2604.jpg

Özür dilerim , izniniz olursa ustam diyebilir miyim . Sağlıcakla ....
Göremiyoruz veya görmüyoruz .

Ekli dosyayı görüntüle 80868
ustam kitapta yazdığı gibi rahman ve rahim olanın izniyle, ben kendime usta bile demezken, sizin bile usta demeniz benim için yeterli. hani birileri çıkıyor o haram bu haram diyorlar, biz bunları mı yiyiyoruz sorusunu soruyoruz. yanlışın nerede olduğunu biz kendimize sormalıyız. benim domuz yemem önemli değil önemli olan bizlere kimin domuz yedirdiği ve kimlerin buna izin verdiği ...

bu sabahtan itibaren mısır ekmeğine geçiyorum. mısır ununda katkı yok diye biliyorum. inşallah öyledir.

Tabi ki organik, katkısız un varsa evde ekmek yapmak güzel ve keyifli olur.

buğdayda gdo lu.
mısırda katkı olup olmadığınındanda emin değilim. ehveni şer.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,336
Kullanıcılar
453,627
Son üye
2CE

Yeni konular

Geri