henüz üstad olamadım ve değilim, öğrenecek çok şey var. doğal beslenmek değil, yaşamak için yedim aç olduğum için yedim. yokluğu bilmeyenler için söyliyeyim. kokmuş balık yedim, küflenmiş ekmek yedim, içinde amiplerin kurbağaların yüzdüğü suyu içtim. bazıları hala bu günde yaşadığımızı sanıyorlar 40 yıl öncesini hayal bile etmiyorlar. bu günün gençlerinden birini al kırk yıl geriye götür değil doğada sokakta bile bir gün yaşayamaz.
henüz üstad olamadım ve değilim, öğrenecek çok şey var. doğal beslenmek değil, yaşamak için yedim aç olduğum için yedim. yokluğu bilmeyenler için söyliyeyim. kokmuş balık yedim, küflenmiş ekmek yedim, içinde amiplerin kurbağaların yüzdüğü suyu içtim. bazıları hala bu günde yaşadığımızı sanıyorlar 40 yıl öncesini hayal bile etmiyorlar. bu günün gençlerinden birini al kırk yıl geriye götür değil doğada sokakta bile bir gün yaşayamaz.
ustam kitapta yazdığı gibi rahman ve rahim olanın izniyle, ben kendime usta bile demezken, sizin bile usta demeniz benim için yeterli. hani birileri çıkıyor o haram bu haram diyorlar, biz bunları mı yiyiyoruz sorusunu soruyoruz. yanlışın nerede olduğunu biz kendimize sormalıyız. benim domuz yemem önemli değil önemli olan bizlere kimin domuz yedirdiği ve kimlerin buna izin verdiği ...Özür dilerim , izniniz olursa ustam diyebilir miyim . Sağlıcakla ....
Göremiyoruz veya görmüyoruz .
Ekli dosyayı görüntüle 80868
Bir zaman sonra ekmek yapmaktan bıkıyor insan. Bir müddet denedim baktım olmuyor komple ekmeği çıkardım hayatımdan. Böylesi daha güzel.anlaşılan buğday alıp kendin unu yapıp o undan ekmek yapıcan...
Mısırda amerikadan ithal GDO'lu.bu sabahtan itibaren mısır ekmeğine geçiyorum. mısır ununda katkı yok diye biliyorum. inşallah öyledir.