Uni-t 712S Termal kamera kullanan varmı nasıldır

carso

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Termal kamera almak istiyorum anakart ısınan parçaları yanı sıra evde pencere hava kaçakları su kaçakları vs gibi işlemlerde kullanacağım bunun için profesyonel elbette isterim ama fiyat açısından çok bir para vermek te istemiyorum.

Fiyat performans ürünü olarak bunu gördüm ama reklamı haricinde kutu açılışı videosu kimsede göremedim

Görüntü çok kötümüdür yoksa ateş ölçer gibimidir ondanmı kimse çekmemiş Arafta kaldım.

Fikirlere ihtiyacım var

https://www.unitturkiye.com/urun/unit-uti712s-120-90-uygun-fiyatli-termal-kamera

Xinfrared InfiRay T2S+ Bu kamera satılıyor mu nerede satılıyor bilmiyorum ama mükemmel kalitede bir termal kamera

Vallahi bilmiyorum. Ama kalite olarak çok üst düzey. Unit'in termal kameraları düşük fpsli düşük çözünürlüklü benim çok hoşuma gitmemişti fiyatı da o performansa göre hiç düşük değil.

Vallahi bilmiyorum. Ama kalite olarak çok üst düzey. Unit'in termal kameraları düşük fpsli düşük çözünürlüklü benim çok hoşuma gitmemişti fiyatı da o performansa göre hiç düşük değil.
güzel insan, bu dediklerinin kendi görüşlerin olduğunu belirt lütfen. göreceli kavramlarda konuşmak, nasıl derler elastiki/ esnek konulardır. gördüğün şey bana hiç bir şey anlatmazken bilen kişilere çok şey ifade edebilir. görmek ile bakmak arasındaki farktır. sen neyi görüyorsun? ben neyi görüyorum? nüans farkını açıklar mısınız lütfen. görsel olursa memnun olurum...

Seçtiğim model 712S evet çözünürlüğü düşük 260B ye göre oda 14-15 bin bandında Xinfrared InfiRay T2S+ karşılaştırma yapmışlar görüntü daha akışkan görüntü infiray daha net
Benim gibi merak eden olurda izler

Forum istatistikleri

Konular
130,095
Kullanıcılar
453,137
Son üye
Mustafa DEVECİ

Yeni konular

Geri