Unity Pro ile variable değiştirme

GrcnSrby

Üye
Katılım
1 May 2012
Mesajlar
30
Puanları
1
Yaş
33
Herkese merhaba

Bir sorum olacaktı sizlere. Unity Pro içindeki variable serisini Örneğin ABC_11 gibi 500 tane variableı ABC_12 yapıp sistemdeki FBD bloklarına eklemek istiyorum. Bunun basit bir yolu var mı?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
ABC_11 değişkeninin adını ABC_12 mi yazmak istiyorsunuz?. Eğer isim değiştirmek istiyorsanız find and repleace gibi bir komut olması lazım. Find komutunun içindede olabilir. Find kısmına ABC_11 yazın replace kısmına ABC_12 yazın. Arattığınız zaman ABC_11 gördüğü yere ABC_12 yazacaktır.
 
dediğiniz yöntemle yapınca değişkenler değişiyor ancak variable listesinden değişmediği için tekrar tanımlamak gerekiyor. Benim istediğim variable listesindeki tüm değişkenlerin ABC_11 den ABC_12 olması ve aynı zamanda tüm bloklar içerisine de uygulanması
 
tamamdır şimdi çözdüm :) replace variable komutunu kullanınca çıkan ekrandaki create .... gibi bir bölüm var yanına tik koyunca değişen variable ları da listeye eklemiş oluyor :) ilginiz için teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,907
Mesajlar
921,582
Kullanıcılar
451,059
Son üye
landonor
Geri
Üst