Merhabalar elimizde 40kva 3 faz çıkışlı bir ups bulunmakta , ama monofaze cihaz bağlantısı yapacağız. Fazlar arasında ki dengesiz yükler ups'i arızaya düşürür mü? bir cihazımız max.50A monofaze , diğeri 25A ve yardımcı ekipmanları bulunmakta
Merhabalar elimizde 40kva 3 faz çıkışlı bir ups bulunmakta , ama monofaze cihaz bağlantısı yapacağız. Fazlar arasında ki dengesiz yükler ups'i arızaya düşürür mü? bir cihazımız max.50A monofaze , diğeri 25A ve yardımcı ekipmanları bulunmaktaEkli dosyayı görüntüle 104216
Sallamak istemem ama ups lerin AC üretme tekniğinin alternatörlerin AC üretmesi ile alakası yok . Bu noktada ben sorun olacağını düşünmüyorum ama uzman birisi cevaplarsa daha iyi olur .
Mevzunun online ya da offline olması ile alakasını anlayamadım. Offline ups de enerji kesildiği anda kendi inverteri ile ürettiği Elektrik ile sistemi besliyor . Online farkı sadece her durumda inverterin ürettiği AC ile sistemi besliyor .
Mevzunun online ya da offline olması ile alakasını anlayamadım. Offline ups de enerji kesildiği anda kendi inverteri ile ürettiği Elektrik ile sistemi besliyor . Online farkı sadece her durumda inverterin ürettiği AC ile sistemi besliyor .
Merhabalar elimizde 40kva 3 faz çıkışlı bir ups bulunmakta , ama monofaze cihaz bağlantısı yapacağız. Fazlar arasında ki dengesiz yükler ups'i arızaya düşürür mü? bir cihazımız max.50A monofaze , diğeri 25A ve yardımcı ekipmanları bulunmaktaEkli dosyayı görüntüle 104216
benim kafam her zaman o kadar verimli ve iyi çalışmaz. 220 voltu alırsın ama etiket bilgisi 60,6 A yazan bir cihazda 50 + 25 dengesiz yük çalıştırmak hiç mantıklı değil her durumda ups zarar görür.