UPS için yardım

ismailcam

Üye
Katılım
3 May 2009
Mesajlar
38
Puanları
1
Yaş
49
Özet olarak kilitli bir odada bulunan internet modemini besliyen ups imiz var Elektrik kesintisi olduğunda belli bir zaman sonra(kışın süre artabiliyor) ups kapanmakta ve kapalı odayı açmak için TTelekomu çağırmaktayız.Köy mevkii olduğu için arıza ekibinin gelmesi uzun sürüyor.İnternet üzerinden Rüzgar santralinin kontrolü ve arıza tespitleri yapılıyor.Ups teknolijisinde elektrikler gittiğinde ve akülerde yetmiyerek ups kapandığında, Elektrikler tekrar gelince elle resetlemeden tekrar invertör üzerinden şarja devam edecek beslemeye devam edecek ups önerirmisiniz.Firmalardan yeterli bilgiyi alamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
UPS elektroniğin temsilcisi olduğu riello ups i öneririm. Arayıp bir sorun isterseniz. siemens merlin gerin gibi büyük markalar pahalı gelmezlerse, onlar da olabilir.
 
Arkadaşlar teşekür ederim.Elimizdeki mevcut 0,65kva ups'i iki adet röle ile ups i otomatik olarak resetlemek için düzenek yaptık. sorunu çözdük .
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,731
Mesajlar
920,039
Kullanıcılar
450,784
Son üye
sakshi

Yeni konular

Geri
Üst