Merhaba.Cihazı video kaydı olarak koymanız çok da iyi olmuş sn.egypt,çünkü ben öncelikle sıradan pc'ler için bunu tahmin etmiştim.Bu desen baskısı yapan değerli makinanınız bir printer cihazı gibi çalışırken geri sinyalleri de ayrıca üretiyorsa sıradan line interaktif ups'leri kullanmanız sakıncalı da olacaktır.Çünkü üretilen geri sinyallerle printer,buzdolabı,vb.makineler bu sıradan ups'lerin çabuk bozulmasına neden olur ve bu durum kullanma kılavuzlarında da ayrıca özellikle belirtilmektedir.Kombi türünde cihazlar için de tam sinüs çıkışını veren özel kombi ups'leri vardır bildiğiniz gibi.Kullanacağınız cihazın temiz ve parazitsiz olarak bu elektiriğini sürekli sağlayan online ups ile çalıştırılması en doğrusu olur,zaten delta serisi ile de çalışmışsınız.Bu serinin diğer üretilen cihazları arasında da çok büyük fark bulunmuyorsa (bu konuda detaylı bilgim yoktur ne yazık ki) ayni seri ile yine devam edebilirsiniz.2 ay içinde bu seriden kayda geçecek çok önemli bir şikayetiniz de olmamışsa,yine ayni seriyi kullanmanızda bence bir mahsur bulunmuyor.Delta marka olarak bu alanda benim bildiğim kadarıyla tescillenmiş çok iyi de bir markadır.Ancak cihaz seçimi mutlaka yine sizindir.
Akü takviye işlemini online ups'ler için yapmanıza zaten prensip olarak da gerek bulunmuyor.Çünkü bu tip ups'ler sürekli inverterle şebekeden bağımsız 24/24 saat çalışacağı için aküleri yeteri kadar büyük kapasiteli olur ve sürekli çalışmak,hatta kalmak için dizayn edilmişlerdir.Bu nedenle online satın alınanlarda takviye akülere destek süresini (Saat bazında) artırmak gibi bir düşünce de zaten olamaz.Çünkü kendi yapıları gereği 24/24 saat sürekli hatta,kendi inverterleri ile çalışacak şekilde dizayn edilirler ve gerek inverter devresi,gerekse akü boyutları line interaktiflerden oldukça da büyüktür.Ancak en temiz ve parazitsiz,şebekeden tam bağımsız olarak da elektriği yine yalnızca bunlar verebilir.(Her türlü şebeke olumsuzluk şartı ve güçlüğü karşısında da.) Kolay gelsin.Saygılarımla.