US-burn'de Blank-check nedir?

ocomrun

Üye
Arkadaşlar, merhaba.,US burn'le brenner 8 kartla, PIC programlanırken, programdaki blank-check seçeneğinin görevi ve amacı nedir?

Bir forumda şöyle bir konuşma geçmiş:

the_SHARK' Alıntı:
ID hatası verdıgıne gore programladıgın pıc kımlık ayarlarını tespıt edemıyo anladıgım kadarıyla programladıgın pıc te sorun olabılır yada usburn kendı ıcınde vpp ayarları vardır onları kontrol et test kalıbrasyon menusunde 10-13 ayarsı kalıbrasyon aralıgı vardır onları tekrar yap yanlız zıf sokette pıc takılı olmasın yakarsın

hakeeen' Alıntı:
grafik sizce nasıl bide hardware test bölümü var orası normal mi?

the_SHARK' Alıntı:
bence grafıge bakma ben derım test noktasına olcu aletını bagla sase ıle arasınla olcum yap bazen pıc vpp sını almayınca cok cesıtlı hatalar verıyo 10v ıle 13v arası pwm kutucuklarını tek tek ayarla mesela 10v ayarlıcan yerde 10.2 v ayarlaman lazım ok 13v noktasınıda 13.28 falan olması lazımdı yanlıs hatırlamıyosam bıde confıgrasyonlarıda kurcalamadıysan sorun olacagını sanmıyorum bıde kartın uzerındekı 18f252 nın arızalı olmadıgına emın olman lazım

the_SHARK' Alıntı:
kalıbrasyon ettıkten sonra vpp test etmek ıcın ledlerı yakmaya yarayan on-off kutucukları var onları secıp ledler yanıyosa sorun yoktur

hakeeen' Alıntı:
ewt kardşm test ettim dediğin gibi vdd de yeşil vpp de de kırmızı yanıyor

the_SHARK' Alıntı:
arkadaşım baska bır pıc programla senın hatan pıc kımlıgı ıle ılgılı bırsey

Kalibrasyonu doğru yaptığımı düşünüyorum. Benim kartımdaki 18F2550 PIC. Sağlam olup olmadığını nasıl anlayacağım?
Neyse artık, ümidimi kaybettim ben bu karttan.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Forum istatistikleri

Konular
130,125
Kullanıcılar
453,198
Son üye
matrix43

Yeni konular

Geri