12AX7
Üye
Merhaba köye konteyner ev yerleştirdim. Aynı parsel içinde aileme ait, elektrik aboneliği olan bir ev var. Konteynerlardan biri barınma birisi atölye olarak kullanılacak. Maddi olarak sıkıntılı bir süreç içinde olduğum için böyle bir hamle yaptım ve herşeyi maddi zorluklarla yaptığıma emin olabilirsiniz. Bu yüzden kablo fiyatlarını görünce küçük dilimi yutup foruma koştum.
Kablo kesit hesaplayıcıda hesap yaptım 20mm2 kablo tavsiyesi aldım.
Kullanacağım cihazlar
Cnc router 2.5kW
3d yazıcılar 1kW
Mini torna 1kw
PC 750w
elektrikli ısıtıcı 2 kW
Buzdolabı
Tv
Aydınlatma
…..
taş çatlasa tek seferde çekeceğim akımın 5 kW olduğunu düşünüyorum.
Ev ile konteynerlarım aradı mesafe 100 metre civarında. Bana bu işten en uygun yollu nasıl kurtulabileceğimi söylerseniz sevirim.
Konu içinde konu olmuş gibi olacak kusura bakmayın. Konteynerlar deniz taşımacılığında kullanılan türden. Haliyle metal bir konstürüksüyona sahip. Bulunduğum bölge çok yağış alıyor ve ormanlık. Haliyle yıldırım tehlikesi beraberinde geliyor. Sizce bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için ne yapmalıyım.
Teşekkür ederim
Kablo kesit hesaplayıcıda hesap yaptım 20mm2 kablo tavsiyesi aldım.
Kullanacağım cihazlar
Cnc router 2.5kW
3d yazıcılar 1kW
Mini torna 1kw
PC 750w
elektrikli ısıtıcı 2 kW
Buzdolabı
Tv
Aydınlatma
…..
taş çatlasa tek seferde çekeceğim akımın 5 kW olduğunu düşünüyorum.
Ev ile konteynerlarım aradı mesafe 100 metre civarında. Bana bu işten en uygun yollu nasıl kurtulabileceğimi söylerseniz sevirim.
Konu içinde konu olmuş gibi olacak kusura bakmayın. Konteynerlar deniz taşımacılığında kullanılan türden. Haliyle metal bir konstürüksüyona sahip. Bulunduğum bölge çok yağış alıyor ve ormanlık. Haliyle yıldırım tehlikesi beraberinde geliyor. Sizce bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için ne yapmalıyım.
Teşekkür ederim