kocamanusta
Profesyonel Üye
önerilen termik rolenin ürün koduyla, ayar skalası tutarlı değil. bu mesleğe uzak kişilerin kafasını karıştırabilir.

Uzaklarda arama, çünkü sen içimdesin...Ne kadar uzaktan ?
2 kanal ışık anahtarı ile aydınlatma, akıllı priz ile sulamayı çalıştırdık. Priz kontağı yapışacağı için kontaktör ve termik takacağız. Zamanlama ile istediğimiz gün ve saatlerde belirlediğimiz sürelerde sulama yaptıracağız. Evimde tuya altyapılı kamera, kapı kontağı, ampul, priz aktif kullanıyorum.sonoff veya tuya destekli bir akıllı röle/prize kontaktör bağlamanız işinizi görecektir.
Köy ev arası 80km, zaten akıllı priz olduğu için dünyanın istediğin yerinden aç kapa yapılabiliyor.Ne kadar uzaktan ?
Sadece termik ile motor koruma tarihin tozlu raflarında yer almaya namzet bir uygulamadır. Paraya kıyıp mkş alın.termik takacağız
Bundan böyle Mkş' nin açık adının yazılması için karar alınmasını talep ediyorum.Sadece termik ile motor koruma tarihin tozlu raflarında yer almaya namzet bir uygulamadır. Paraya kıyıp mkş alın.
Bir masum mor menekşe.Undan böyle Mkş' nin açık adının yazılması için karar alınmasını talep ediyorum.![]()